Włosy jak siano – co polecacie?

No widzisz tez mialam różowe serum / mam do dzis / i szampon , po 1szym uzyciu czulam się jajk w salonie , piekny zapach i wlosy ekstra , po 2gim razie wlosy jak siano i zapach mi jakoś znikl :frowning: :frowning:

Oooo mam tę pierwszą szczotkę :slight_smile: polecam :slight_smile: tez od czasu do czasu przemywam mydlem hmm ale czy dobrze robie ze mydłem w piance, tak żeby była czystsza

1 polubienie

Chyba najważniejsze, że ją myjesz :grin:
Trycholog, którą obserwuję też myje szczotki właśnie mydłem albo szamponem

No właśnie, a ja zapominam o myciu

A co to za ocet? Dzisiaj udało mi się kupić :smiley: i jestem pod dużym wrażeniem. Super mam miękkie włosy. Z racji tej promocji chyba kupię więcej :smiley: jak zwykle polecajka z forum się sprawdziła :heart_eyes:

1 polubienie

Ja też właśnie muszę kupić, jak będzie :see_no_evil: to jest ocet z action lawenda

1 polubienie

Ooo nie słyszałam, żeby stosować ocet na włosy. Skoro tak chwalicie to chyba trzeba wypróbować

Ocet na włosy nie jest, tylko chodziło o to żeby go kupić. A polecamy te trójkąciki z isana

Ja laminuję włosy galaretką , używam też oliwki dla dzieci do włosów , a z gotowych kosmetyków ostatnio bardzo mi ten produkt podpasowal

Aaa i dodam ze mam włosy mocno kręcone ale już nie jak siano wlasnie

2 polubienia

Ale są piękne kręcone :heart_eyes:

A jakie udało ci się kupić ?

Te arganowe, były jeszcze jedne w ofercie ale puste pudełko już było :smiley:

Ja robiłam też tą o zapachu wiśniowym i też są mega mięciutkie :heart_eyes:

1 polubienie

Polecam oddzywke bez spłukiwania z onlybio (te kolorowe opakowanie), mam takie same włosy a ta oddzywka ratuje sytuacje :smiling_face_with_three_hearts:

1 polubienie

A jak ona wygląda? :smiling_face:

Polecam przede wszystkim olejowanie włosów, super nawilża i sprawia, że włosy sa bardziej gładkie. Do tego spray z neboa wygładzający i nadający efekt tafli :slight_smile:

Przypomniało mi się jeszcze, że gdy po ciąży miałam problemy z włosami byłam u trychologa, oprócz suplementacji dobranej typowo pod moje potrzeby, Pani Trycholog zaleciła mi również z takich bardziej uniwersalnych suplementów witaminę B i miesięczna kuracje Koenzymem Q10 i muszę przyznać, że w sytuacjach kryzysowych wracałam do tych dwóch suplementów i faktycznie przynosiły efekty.

Te trojkaciki z isany to zloto w plynnej formie . Zarowno mi jak i mojej mamie z wlosow robia cudo . Mama wlosy mocno rozjasniane , ja wlosy ponad 120 cm a jeden trojkacik w zupelnosci wystarcza na 1 osobe wiec naprawde wydajne .

1 polubienie

One są mega, tylko moje włosy są takie że ja nawet siedzę u fryzjera one są uczesane a za chwilę mają kołtuny :face_with_peeking_eye: