Wspomnienia i pamiatki

My na kartce odbijalismy i najlepsza wersję wycięłam :smile: tak to by była masakra

1 polubienie

Tak, ja mialam tak samo. Myslałam ze sie juz nie przyda, pooddawałam… A teraz kompletuje od nowa :wink:

Ja nie planuje zostawiać takich rzeczy jak śpioszki, smoczek, butelka ale zdjecia usg, bransoletkę ze szpitala czy odbicie stópki to już tak. Troszkę takich sentymentalnych pamiątek. Plunuje zrobić ramkę 3d właśnie ze zdjeciem usg, odbiciem stópki, bransoletką ze szpitala.

1 polubienie

O tak, zdecydowanie! Zostawiłam bardzo dużo rzeczy, jestem sentymentalna do granic możliwości, zostawiłam nawet jednego pampersa z paczki, którą musiałam kupić na naszych pierwszych wspólnych wakacjach za granicą

1 polubienie

Tez mam pampersa taki malutki sie teraz wydaje :smiling_face:

My mamy takiego leniwca na rzepy co trzyma zasłonę w pokoju starszaka i nadal ma założonego pampersa 1 . Syn chciał zobaczyć jak będzie wyglądać przewijanie dzidziusia jak jeszcze byłam w ciąży i tak do dzisiaj misek w pieluszce został :grinning:

Ooo super pomysl :smiling_face: :smiling_face::smiling_face:

Kupiłam ładne pudełko w którym już schowane są: pierwsze body, pajac, smoczek, pampers (nowy nieużywany), pieluszka muślinowa, mam zamiar dorzucić tam w późniejszym czasie którąś z zabawek przytulanek, zawieszkę z imieniem do smoczka, ramkę z metryczka, może dorzucę też kocyk i jakieś inne ważne przedmioty, które pojawią się w późniejszym etapie. Wręczę to synowi jak będzie starszy.

Ps. Mam też książeczkę do uzupełnienia z zdjęciami z pierwszych chwil.

1 polubienie

Ja też nie mogłam się rozstać i mam zostawioną sukienę z pierwszych świąt Bożego Narodzenia i bransoletke ze szpitala.

1 polubienie

To też dobra opcja wyciąć najlepszą wersję, nawet nie pomyślałam. Muszę i ja synkowi jakoś odbić i też tak spróbuję. :blush:

Hahah czesto nasze plany nagle muszą się zmienić bo niespodziewanie dowiadujemy się że to jeszcze nie koniec naszej brzuszkowej drogi :sweat_smile: ja się zawsze śmiałam że dwa lata chodzę w ciąży jak słonica​:rofl: ale teraz odrazu sprzedaję co już mi się nie przydaję gdybym miała jeszcze zmienić zdanie o kolejnym :rofl: raczej już nie planujemy i lepiej niech się nie przyda​:rofl::rofl::rofl:

1 polubienie

Super pamiatka nam sie nie udało odcisnac raczek bo mała nie chciala dac ale mamy nóżki :smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts:

Ja wlasnie chce zrobic fotoalbum to piekna pamiatka🥰

O ja tak samo mam uwielbiam potem ogladac i orzykominac sobie jak moja coreczka była malutka🥰

Ja jak narazie mam jedną długo oczekiwana córeczke ale napewno chce miec 2 ale to za kilka lat narazie jest super tak jak jest ale troszke brakuje mi tych miesiecy jak była malutka bo teraz to mały łobuz wlasnie zaczeła raczkowac i wstawac wiec trzeba pilnowac jej co chwile

Nam rączka też nie udała się i również nóżkę odbilismy , spróbuję na kartce jakoś odbić, choć wiem że to nie będzie łatwe :rofl:

1 polubienie

Ja rok temu powiedziałam że druga corka jest więcej już nie będzie a za pół roku po niej dowiedzialam się że Bóg nam zaplanował większą rodzinkę :rofl::rofl: ale jesteśmy szczęśliwi chciałam mieć synka i mam :smiling_face_with_three_hearts:

Oo to gratulacje szczesliwa rodzinka. Cała gromatka do kochania :smiling_face_with_three_hearts:

1 polubienie

My wczoraj probowalismy odbic rączke na papierze i sie udało ale jak sie denerowała to masakra

1 polubienie

Gratulacje :heart: Dużo szczęścia, sił i zdrowia :blush: Też marzę jeszcze o synu :blush:

1 polubienie