Wspomnienia i pamiatki

Dziękuję. :smiling_face_with_three_hearts: oj tak cała gromadka do buziaczkowania :smiling_face_with_three_hearts:

O widzisz super że się udało , i domyślam sie że latwo nie było. :smile:

1 polubienie

To jeszcze marzenie może się spełnić :smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts:

U nas tez byl problem :stuck_out_tongue_winking_eye::face_with_open_eyes_and_hand_over_mouth::grinning:

Oj i to bardzo ale daliśmy rade

Oo my tez mamy sukienke z pierwszych świąt bozego narodzenia🥰

Ja mam nóżkę i raczke, nawet się udało odbić

1 polubienie

Myamy tylko nóżkę w gipsie zanurzoną. Muszę teraz synkowi metryczkę uzupełnić boam ramkę z imieniem i misiem tedaz tylko dane takie jak waga , wzrost godzina :slightly_smiling_face:

Ja zawsze zamawiałam na empikfoto. I nigdy sie nie zawiodłam :wink:

1 polubienie

Ja też zamawiam na empik foto z tym że trzeba faktycznie patrzeć czy te wgrane zdjęcia są okej dla systemu bo ja kiedyś olałam i wyszło kiepsko

1 polubienie

No czasami tak jest jak jest zdjecie większej rozdzielczości lub jest zrobione slabszym aparatem. Jeśli jest coś nie tak ze zdjęciem to zawsze się wyświetla taki trójkąt z wykrzyknikiem.
Tylko oczywiście trzeba zwrócić na to uwagę i przejrzeć dokładnie zdjecia :wink:

1 polubienie

Empik foto jeszcze mnie nigdy nie zawiodło :slight_smile:

1 polubienie

Ja jedynie mam opaske ze szpitala i pamiatki z chrztu :slight_smile:

1 polubienie

Tez mam a z pamiatek zostawilam tylko chrzestnych i dziadkow :smiling_face:

1 polubienie

Musze obczaić bapewno zamówie bo to śliczna pamiątka :smiling_face_with_three_hearts:

Do zdjęć polecam stronkę uwolnij kolory. Pl tanio wywołuje tam zdjęcia i często są różne promocję.

1 polubienie

Ja mam Instaxa i co miesiąc robię córce zdjęcia, żeby mieć z każdej „miesiecznicy” dodatkowo robię też zdjęcia z jakichś wyjazdów, ważnych wydarzeń etc
Mam też opaskę ze szpitala, pamiątki z chrztu, szatkę, świece, sukienkę, kartki od gosci, na roczek też jej zostawię :smiling_face_with_three_hearts:

Muszę spróbować jak będę teraz do ramki wywoływać

1 polubienie

ja właśnie straciłam telefon… i nasze zdjęcia, jestem załamana.

Zanieś do serwisu może uda się im coś odzyskać.