Wspomnienia i pamiatki

Polecam na przyszłość zapisywać wszystko w chmurze, wtedy przy awarii nie trzeba się o to martwić

A miała chmurę? Jeśli tak to w serwisie powinni wszytko odzyskać a nawet możesz sama w domu na komputerze

2 polubienia

Ja marzę o Instaxie, muszę sobie zamówić na święta albo urodziny

Ja do pewnego czasu też miałam zapisywane wszystkie zdjęcia na appce, ale zdjęcia teraz zajmują tyle miejsca, że skończyło mi się darmowe miejsce i już nie kupiłam więcej. Ale często wywołuje albo zgrywam na kompa

1 polubienie

Tez lubie ta strone co roku robie tam kalendarze dla babci i dziadka i wywoluje przy okazji zdj

1 polubienie

Ojjj, i to jest wlasnie to bardzo ci wspolczuje dla tego trzeba na bieżąco wywolywac

Ja tez i coraz bardziej rozwazam czy nie kupic sobie przed narodzinami

Naprawdę polecam ja wywołuje z tej stronki już kilka lat i zawsze mam fajne promocje na odbitki.

1 polubienie

Masakra współczuję, ja kiedyś przypadkiem wyczysciłam całą pamięć i też wszytko się bezpowrotnie usunęło :see_no_evil::hear_no_evil:

Dokładnie chyba że miałaś chmurę i zapisywało to się na dysku Google to wtedy prosta sprawa

Też o tym myślałam, ale najgorzej , że nie jest jakiś tani i trzeba kupować ten papier

Fajna sprawa też zapisywać na dysku, bo na kompie jak się ma dużo to też np u mnie zacina się albo boję się , że się kiedyś popsuje i nie będę mogła odzyskać . Dlatego najlepiej wywołać

Mój chłopak często zmienia telefony, bo mu często ekran się rozlewa jak mu gdzieś spadnie w pracy, więc to jest super sprawa, bez tego by nie odzyskał zdjęć . No jeszcze można zmienić ekran ale to już się nie opłaca

1 polubienie

Gdzieś widziałam, że są osoby co szyja misie z pierwszych ubranek. Wysyła się te spioszki, body itp. i taka osoba szyje misia. Ja myślałam o takim misiu ale jeszcze nie mogę się zdecydować.:thinking:

2 polubienia

Super pomysl tez kiedys o tym gdzies czytałam;)

A to prawda, jak mi Samsung spadł i się zbił ekran to dobrze że mamy kolegę który się tym zajmuje bo za ekran sam wziął 500 zł, a jak pytałam w innych salonach to 700-1000 minimum

1 polubienie

No dokładnie… więc lepiej mieć tą chmurę

niestety mój telefon nie powstał z martwych. jeszcze nikła nadzieja, że jak przełożę płytę główną do drugiego takiego samego telefonu, który mam, a jest tracnięty wyświetlacz trochę i może odpali… chociaż nadzieje mam nikłe. nowy telefon już w drodze, ale te zdjęcia… lekka załamka…

A masz chmurę ? Albo pamiętasz login i hasło to Gmaila?

Współczuję bardzo :disappointed: muszę się w weekend zająć swoimi