na szczescie nigdy sie z ym nie spotkałam
oby nie:)
Przykra sprawa
Coś okropnego. Idziesz do szpitala a tam mogą być wszy
Ponoć szpitale mają być sterylne, więc skąd to się bierze?
oj w szpitalu można się zarazić różnymi rzeczami… ja dlatego nie odwiedziłam przyjaciółki po porodzie bo sama byłam już w ciąży
Z mojego otoczenia nikt nie przywlókł wszawicy ze szpitala
W szpitalu, w którym rodzilam bylo czysciutko o dziwo
niby sterylne a jak się spojrzy co na niektóre oddziały to az cofa człowieka po prostu i tylko się mysli dobrze że ja nie leże na tym oddziale
u mnie na szcezscie tez bylo czysto i niczego nie zlapalam
niektóre szpitale pozostawiają niestety coraz więcej do życzenia ale wydaje mi się że opcji z przyniesieniem wszawicy do domu zdarza się już na prawdę tylko od święta
Chyba bym zwariowała gdybym jakieś świństwo przyniosła ze szpitala. Tam ma być czysto i bezpiecznie! Mam wybrany szpital, który uchodzi za porządny, więc zobaczymy jak to będzie.
Ze szpitala często można coś przynieś. Ja w szpitalu w którym rodziłam też było czysto, bo to nowy budynek.
nigdy nie wiemy czym można się zarazić od sąsiadki czy sąsiada, w różnych miejscach
masakra… mam nadzieję że wrócę ze szpitala bez dziwnych przyjaciół czy dolegliwośći … szpital powinien być priorytetem pod względem czystości…
Kiedyś mówiło się, że wszy to efekt braku higieny, dzisiaj choć to dalej problem wstydliwy, wiadomo już, że to nie tylko kwestia higieny. W przedszkolach też często jest problem z wszami.
Niestety po szpitalu mozna wrocic z różnymi dziwnymi rzeczami do domu
W szpitalu powinno byc rygorystycznie czysto a tu takie rzeczy sie dzieja
Nie oszukujmy się, ale akurat takie miejsca jak szpitale, szkoły, przedszkola, powinny być pozbawione takich atrakcji jak wszy…
wszystkiego nie da sie dopilnować , to roznoszą pacjenci a nie personel