Wygrane w konkursach🌸 KONTYNUACJA

Jest na IG opisany też

Też tak słyszałam więc chyba coś w tym jest

Też jestem ciekawa czy oni tak w kogoś konto wchodzą , może na ostateczny wybór jakoś to wnika

1 polubienie

Konkurs za aktywność na colorstories super :grin: będzie wojna :sweat_smile:

Ja na bankowanie sie nie zdecydowałam ale mają mnie w swojej bazie bo brałam udział w konkursach na targach dla dzieci. Udało mi sie raz wygrać termometr z neno a raz szumisia i jakąś książeczkę kontrastową :confused:

1 polubienie

Nawet kiedys zalozylam watek na temat bankowania krwi pepowinowej , bo bardzi mnie ciekawiło zdanie innych mam .
@Mamuska357 ja tez mysle , ze w przyszlosci mize byc wiecej mozliwosci .
Sama wolalam zeby krew pepowinowa trafila odrazu do malej

Ooo ale fajnie byłoby wygrać 500 zł chociaż :smiley: jakbym mogła jeść słodycze to bym kupiła :see_no_evil: a tak nie wezmę udziału :sweat_smile:

Oj tak na colorstoreies jest mga duża aktywność kobiet , to będzie teraz leciał spam :sweat_smile: ale teraz widzę sporo kont tak sobie aktywność zwiększa takimi akcjami tego jest teraz pełno.

Ale w sumie przyciągają czymś takim , na pewno trafią wtedy to do więcej osób

Ja teraz wzielam udzial w konkursie alemtte , trzymajcie kciuki :grin: milo by bylo z checia bym pojechala gdzies z mamą i młodocianą

Trzymam kciuki , żeby się udało ! :smiley:

1 polubienie

Nie widzialam zeby ktos wstawial , albo mi unknelo . W kazdym razie loteria lubisie

3 polubienia

1 polubienie

A co to jest za nagroda ? :see_no_evil:

1 polubienie

moze prościej jak wstawie :rofl:

3 polubienia

A to nie jest ta firma od tych króliczków

1 polubienie

dokladnie tak od. tych grajacych śpiewających drogich :joy:

oni maja miec serie konkursów

2 polubienia

5 polubień

Kupiłam odpowiednik na temu / tańszy kilka razy / to myślałam że mnie chłop z domu wyrzuci bo jak mogę dziecku chińskie plastiki zanieczyszczone kupować i że ona to do buzi bierze gryzie , ale się wtedy nasłuchałam :face_with_peeking_eye::face_with_peeking_eye::face_with_peeking_eye:

:upside_down_face: ale trochę w tym jest prawda, ja dla dziecka nie tam nie kupuje ubranek, zabawek ani rzeczy do RD

1 polubienie