Wygrane w konkursach🌸 KONTYNUACJA

W

wygrałam 10 paczek mleczka. Ktoś zna tą firmę? Macie doświadczenie?

3 polubienia

Słyszałam że bardzo dobra :slight_smile: robiłam rozeznanie wybierając mm i kendamil wychodził jako jeden z najlepszych mm :slight_smile:

2 polubienia

Super 🩷:face_with_hand_over_mouth: zobaczymy czy u nas się sprawdzi :smiling_face:

1 polubienie

@Efektdomi widzialam na różnych forach wiele pozytywnych opinii o tym mleczku.

Do mnie doszla w koncu pacsuszka od moer:

Pierwsza zaginela.w inpost. Nadali drugą.

A.i taki konkursik

8 polubień

Widziałam właśnie ten konkurs chyba się skuszę :heart_eyes:
@Kalusia161 o super że wysłali drugą paczuszkę :heart:

Paczka kosmetyków do wygrania

2 polubienia

Robiłam rozeznanie jakie mleko byśmy podawali małemu gdyby nie udało się karmić piersią i to było na 1 miejscu :wink:

Super, własnie tez juz troche poczytalam i może u nas sie sprawdzi bo powili dokarmiam małą modyfikowanym, jak na razie dostaje raz dziennie (wieczorem). Nie wiem ile uda mi sie utrzymac laktacje :woman_shrugging:t3: mam wrazenie, że teraz mniej odciagam pokarmu niż na początku :woman_shrugging:t3:

O ten konkurs rewelacja! Jakby mieć trochę szczęścia :crazy_face:

1 polubienie

No jednak certyfikacji nie ma

Widziałam właśnie, że wygrałaś gratulację i daj znać :grin: my też braliśmy udział ale się nie udało. Słyszałam bardzo dobre opinie o tym mleczku.

@Kalusia161 piękny zestaw i fajnie, że wysłali ponownie :grin: to sie ceni

2 polubienia

Nooo ja też nic nie kupuje dla bombelka na Temu, nigdy nie wiadomo co tam jest- nie musza spełniać zadnych norm :woman_shrugging:t3: ozdoby, obrazki itp spoko - cos co nie ma kontaktu z dzieckiem

1 polubienie

Teraz pewnie bedzie wysyp konkursow na dzien mamy :see_no_evil::see_no_evil::see_no_evil:

A tak w ogóle to uważajcie bo ubranka dziecięce z temu i shein wystawiane są na Vinted i napisane, że to z butiku. W lumpie też jest dużo ubranek z shein i temu właśnie. Łatwo je poznać bo jak to jest body to mają takie plastikowe napy w kolorze białym i metka o ile nie wycięta to czarny napis z podanym zakresem miesięcy.

Ja też nic tam nie kupuje bo boję się o jakość i rakotwórcze materiały

Mam tak samo kiedys zamowilam bluzke dla starszej córki to nie wiem co to byl za material :see_no_evil::see_no_evil::see_no_evil:jakies pierdoly to tak ale ciuchy nie bo tez z rozm czasami ciezko trafic

Ja głównie kupuję naklejki do pamiętnika córki. Bo ogólnie lubię rzeczy typu scrapbook

No wlansie to jest ciężki temat

Noo takie pierdoły to jasne ale ubrania albo naczynia dla dzieci :see_no_evil: ja jestem na nie

1 polubienie

Ja też jestem na nie jesli chodzi o ubrania, zabawki i zastawę stołową.

Miło z ich strony, że nie olali tematu i nadali drugą paczkę :blush: Wyglądają prześlicznie :heart_eyes:

Ja mam takie pytanie - czy po wzięciu udziału z Niebieskiego pudełka przychodzi jakiś email? W senie dziękujemy za udział w konkursie czy coś takiego?

1 polubienie