Wygrane w konkursach🌸 KONTYNUACJA

Ja dostałam tylko dlatego że podałam innego maila niż wcześniej, więc dostałam że dziękują za dołączenie do programu niebieskie pudełko, ale potwierdzenia że zgłoszenie zostało przyjęte nie otrzymałam

1 polubienie

U mnie tak samo jak @SylwiaMK :wink: brałam udział w ich konkursach na stronie i nigdy żadnego potwierdzenia nie dostałam :woman_shrugging: a w sumie mogliby publikować listę zwycięzców do publicznej wiadomości, tak by było łatwiej :grinning:

Ja zawsze dostaje potwierdzenie udziału na maila od niebieskiego pudełka :face_with_hand_over_mouth:

1 polubienie

Dzienne z tymi potwierdzeniami że niektórzy dostają a inni nie. Np tak z limango mialam - jak przez gmaila zgłaszałam to nie dostawałam potwierdzenia a na iCloud już tak. Teraz już tylko iCloud podaje żeby swojego głównego maila tak nie spamować :joy:

Ja dostałam znowu maila , że się nie udało w limango :sweat_smile:

To ja tym razem nic nie dostałam :frowning:

A w spamie patrzałaś?

Z Limango raz dostalam potwierdzenie… a zglaszalam się wiele razy.
Z Niebieskiego pubelka raz mi przyszlo

Ja jak czasami wyślę zgłoszenie w konkursie do niebieskiego pudełka to właściwie w ciągu chwili przychodzi mi potwierdzenie, że “dziękujemy za zgłoszenie” :blush: No i raczej za każdym razem je otrzymuję :blush:

A właśnie sprawdziłam i też dostałam takiego maila :slight_smile:

Z niebieskiego pudelka tez mi przychodza potwierdzenia , ale jeszcze nigdy mi sie nie udalo . A z limango nic nie przychodziło, po prostu ktoregos dnia dostalam powiadomienie , o nadanej paczce :face_with_hand_over_mouth:

1 polubienie

Ja ostatnio się zgłosiłam do niebieskiego pudełka i przyszło mi potwierdzenie …. Ale nie sądzę bym coś tam ugrała bo tam trzeba coś na IG umieścić a moje konto wygląda słabo :joy:

Patrzyłam i nic nie mam w spamie, @asiam1 powiadomienia o badanej przesyłce też nie dostałam, pozostaje pogodzić się z tym że znowu nie wygrałam. Chyba już sobie daruję limango

Ja dostałam coś takiego

2 polubienia

Nieprzejmuj sie , moj Ig to tez szalu nie robi . Nawet nie pamiętam kiedy wstawialam ostatanie zdjecie , ale napewno z co ajmniej 4 lata temu :see_no_evil:

Mówię to pod kątem te nie ma szans przy innych którzy dbają :upside_down_face::joy:

Jeżeli chodzi o mail z Niebieskiego pudełka, to po wysłaniu zgłoszenia w konkursie dostałam maila o takiej treść “Dziękujemy za zgłoszenie do programu Niebieskie Pudełko!
Konto powiązane z tym adresem email już istnieje w naszym serwisie.
Twoje dane zostały zaktualizowane”
I jak dla mnie to taki dwuznaczny email :grinning: mam wątpliwości czy mój udział w konkursie jest skuteczny :grinning: Zobaczymy :grinning:

Z Limango też nie dostałam żadnej wiadomości, a brałam udział w ostatnim konkursie :grinning:

Ja z limango pierwszy raz dostałam w tym miesiącu , że biorę udział, a niedawno że nie dostałam się i kupon 35 zł . A zgłaszałam się wiele razy i dopiero pierwszy raz dostałam takie e-mail.

Ja zazwyczaj nie biorę udziału w konkursach. Tak raz spróbowałam w tym niebieskie pudełko bo były do testów jakieś laktatory muszlowe