Wygrane w konkursach🌸 KONTYNUACJA

Ja dostałam potwierdzenie zarówno z niebieskiego pudełka jak i z limango niestety o nieudanej próbie

No właśnie miałam pytać jak wyglądają te potwierdzenia :grinning: bo takie o którym piszesz też dostaje

Myślałam, że jest jeszcze jakiś inny typu właśnie : dziękujemy za zgłoszenie do konkursu :face_with_peeking_eye::grinning:

3 polubienia

Aa faktycznie… to ja tez tylko takie dostaje :see_no_evil::sweat_smile:

Tak to dokładnie taki email :sweat_smile:
@Mamuska357 musisz spróbować :grinning: jak wygrasz raz to Ci się spodoba i będziesz próbowała swoich sił w każdym natrafionym :sweat_smile:

1 polubienie

Dokładnie mam tego samego maila, a jak wygrał ktoś z was tam coś to wtedy wysyłają maila ?

No ale na pewno nie wygram więc się zniechęcę i tak to działa

Próbuj! Czasem się nie wygrywa nic, a czasem jest dobra passa! Nawet jak na 50 konkursów wygra się jeden to i tak fajnie!:star_struck:
Mi się udało w tym tygodniu wygrać chustę elastyczną, dziś bon do sklepu z ubraniami na 200 zł a w tamtym tygodniu zabawkę do leżenia na brzuszku dla małego :face_with_peeking_eye::grinning:

4 polubienia

@Wesola95 wow super nagrody. Gratulacje. Pewnie instagramowe konkursy to były ?

Dwa na insta - w tym jedno to było losowanie, a jeden na tt :grinning:

1 polubienie

Super masz szczescie :wink:

A w jakiego typu konkursach brałaś udział ?

A już widzę, że odpisałaś, super gratulacje

Ja lubiłam robić filmiki z jakiś miejsc i atrakcji ale w zeszłym roku wolałam tego nie robić bo L4

A no wiadomo , lepiej nke ryzykowac . Ja kocham zdjecia , ale zazwyczaj wywoluje . Z ig nie mam dobrej relacji . Nie wiem czemu jakos tak naturalnie mi nie przychodzi dodawanie tam. Moze jeszcze kiedys obudzi sie to we mnie

Ooo niee! Takie podejście najgorsze :stuck_out_tongue:
@Wesola95 niezła passa! Faktycznie! Gratulacje super nagród :grinning:

O wow no genialnej :slight_smile:

@Wesola95 Ty to tutaj rozbijasz bank teraz :slightly_smiling_face: Masz szczęście. Gratulacje:).
Jak Ty wyszujujesz te wszystkie konkursy ? :slightly_smiling_face:

Ale fajnie, że wygrywacie 🩷 ja ostatnio nie mam na nic czasu :woman_shrugging:t3: nawet na zgłaszanie sie do konkursów…. :see_no_evil:

U mnie tez jakos slabo z czasem jeszcze jak opuszcze forum na dzien to nie ogarniam :rofl:

Wow! Ekstra :star_struck::smiling_face_with_three_hearts: Ty to masz dar do wygrywania tych konkursów! :muscle:t2::grin::grin::star_struck: Gratulacje :partying_face:

1 polubienie

2 polubienia