Ja dostałam potwierdzenie zarówno z niebieskiego pudełka jak i z limango niestety o nieudanej próbie
No właśnie miałam pytać jak wyglądają te potwierdzenia
bo takie o którym piszesz też dostaje
Myślałam, że jest jeszcze jakiś inny typu właśnie : dziękujemy za zgłoszenie do konkursu ![]()
![]()
Aa faktycznie… to ja tez tylko takie dostaje ![]()
![]()
Tak to dokładnie taki email ![]()
@Mamuska357 musisz spróbować
jak wygrasz raz to Ci się spodoba i będziesz próbowała swoich sił w każdym natrafionym ![]()
Dokładnie mam tego samego maila, a jak wygrał ktoś z was tam coś to wtedy wysyłają maila ?
No ale na pewno nie wygram więc się zniechęcę i tak to działa
Próbuj! Czasem się nie wygrywa nic, a czasem jest dobra passa! Nawet jak na 50 konkursów wygra się jeden to i tak fajnie!![]()
Mi się udało w tym tygodniu wygrać chustę elastyczną, dziś bon do sklepu z ubraniami na 200 zł a w tamtym tygodniu zabawkę do leżenia na brzuszku dla małego ![]()
![]()
@Wesola95 wow super nagrody. Gratulacje. Pewnie instagramowe konkursy to były ?
Dwa na insta - w tym jedno to było losowanie, a jeden na tt ![]()
Super masz szczescie ![]()
A w jakiego typu konkursach brałaś udział ?
A już widzę, że odpisałaś, super gratulacje
Ja lubiłam robić filmiki z jakiś miejsc i atrakcji ale w zeszłym roku wolałam tego nie robić bo L4
A no wiadomo , lepiej nke ryzykowac . Ja kocham zdjecia , ale zazwyczaj wywoluje . Z ig nie mam dobrej relacji . Nie wiem czemu jakos tak naturalnie mi nie przychodzi dodawanie tam. Moze jeszcze kiedys obudzi sie to we mnie
Ooo niee! Takie podejście najgorsze ![]()
@Wesola95 niezła passa! Faktycznie! Gratulacje super nagród ![]()
O wow no genialnej ![]()
@Wesola95 Ty to tutaj rozbijasz bank teraz
Masz szczęście. Gratulacje:).
Jak Ty wyszujujesz te wszystkie konkursy ? ![]()
Ale fajnie, że wygrywacie 🩷 ja ostatnio nie mam na nic czasu
nawet na zgłaszanie sie do konkursów…. ![]()
U mnie tez jakos slabo z czasem jeszcze jak opuszcze forum na dzien to nie ogarniam ![]()
Wow! Ekstra ![]()
Ty to masz dar do wygrywania tych konkursów! ![]()
![]()
![]()
Gratulacje ![]()