Wygrane w konkursach🌸 KONTYNUACJA

@ewelka8990 szybka jestes :slight_smile:
Wchodze na Ig i widze konkurs z Lovi. Robie zscreena żeby wrzucić na forum… Wchodzę szybciutko a informacja juz jest :star_struck:

1 polubienie

Ale wam się to szybko udaje wyszukiwać :face_with_hand_over_mouth:

1 polubienie

2 polubienia

Ależ wysyp tych konkursów

Tak naprawdę caly czas jakies rozdania, konkursy, paczki za aktywność :slightly_smiling_face:

Taki na fb:

1 polubienie

Uwielbiam jukki sama mam od nic ten zestaw i mała z niego korzysta.

Kolejny konkursik fajny :slight_smile:

2 polubienia

Oj Domi, nie narzekaj :smiley: przecież ostatnio zestaw MM zgarnęłaś :smiley:
A my się tu pocimy i nic :grinning:

2 polubienia

Faktycznie :sweat_smile::sweat_smile::sweat_smile: a widzisz, szybko zapomina się o dobrych rzeczach :face_with_hand_over_mouth::joy:

2 polubienia

Może jeszcze nie dostałaś fizycznie paczki i stąd to chwilowe zapomnienie :sweat_smile:

1 polubienie

2 polubienia

Ale tych konkursów wysypało co chwila jakiś nowy

Oo , to wygrałaś od doradca noszenia dzieci? :smiling_face_with_three_hearts: mają je bardzo piękne :heart_eyes:

Ooo to ja już trochę tych rabatów mam nazbierane :face_with_hand_over_mouth:

Troche tych konkursow teraz jest :grin: ja jakoś na instagramie nie mam szczęścia :see_no_evil: jutro pominna być moja wygrana chusta :heart:

4 polubienia

Koniecznie wstaw fotkę !

1 polubienie

A jaki kolor wybrałaś ? :slight_smile: koniecznie nam pokaż jak dojdzie :slight_smile:

Długo sie zastanawiałam jaką wziąć, ostatecznie wzięłam taką jak @asiam1 bo to była pierwsza, która mi w oko wpadła.

1 polubienie

No ta kolorowa jest mega boska . Mi tez ona ciagle swiecila po oczach i jestem mega zadowolona z wyboru . Mysle , ze Ty tez bedziesz
A do mnie idzie wygrana czapka z milki . Tez powinna byc jutro :grin: