Ooo nowy konkursik ![]()
Taki pobyt w hotelu by się przydał ![]()
Ooooo jest milkusiowy królik ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ooo
ale piękna
gratulacje ![]()
![]()
@daga1271 tak, bo mamy już nosidło i konsultacja/regulacja nosidła jest stacjonarnie w sklepie ![]()
Ojej! Cudna jest ta lampka
super wygrana ![]()
Fajny króliczek
takie lampeczki są super
@Wesola95 to faktycznie masz super cenę za konsultacje z chustonoszenia. Ja sprawdzałam w Gdańsku bo chcę się umówić po porodzie to 250 zł za godzinę najtaniej. Co prawda miałam zajęcia na szkole rodzenia ale wiadomo wolę spróbować już z dzieckiem.
Taka jest cena bo już mamy nosidło i potrzebujemy tylko kogoś kto mi je wyreguluje i powie czy dziecko siedzi w nim bezpiecznie. Normalnie konsultacje to też koszt 200 zł i więcej ![]()
Aaa rozumiem, to chyba że tak .
No to warto korzystać by być spokojnym i prawidłowo nosić maluszka
Piękna
a jaki przesłodki bobas
aż żałuję że nie brałam udziału , bo chyba dużo wygranych było ![]()
Ale słodka dzidzia al i jakie minki strzela ![]()
![]()
![]()
Ja mam elastyczną która jest rekomendowana do 10 kg.
@daga1271 słodki ten króliś
@asiam1 Twój również! ![]()
![]()
Chusta mi się ogólnie podoba, nie czuje aż tak ciężaru malucha, ale wiązanie średnio mi idzie
mój mąż stwierdził, że chusta to nieporozumienie, więc pewnie i tak niedługo kupimy nosidło ![]()
Maz bardzo chcial nosidło bo nie ogarniał chusty - ja chustę założyłam może 5-6 razy. Mamy tez nosidło i mąż ani razu nie używał
synek szybko się nudzi w nosidle/ chuście a na spacerze lubi być w wózku - albo śpi albo leży na brzuszku ostatnio
Moj tera jak go wsadzę do spacerówki to lubi w niej siedzieć. Obserwuje cały świat.
No urodzona modelka! ![]()
Słodkości ![]()
![]()
![]()