Wygrane w konkursach🌸 KONTYNUACJA

Ooo nowy konkursik :wink:

Taki pobyt w hotelu by się przydał :smiley:

1 polubienie

Lampka z Miłki
@Wesola95 60 zł konsultacja? U nas 200 :smile:

8 polubień

Ooooo jest milkusiowy królik :star_struck::star_struck::star_struck::star_struck::star_struck:

1 polubienie

Ooo :heart_eyes: ale piękna :star_struck: gratulacje :smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts:

2 polubienia

@daga1271 tak, bo mamy już nosidło i konsultacja/regulacja nosidła jest stacjonarnie w sklepie :wink:

3 polubienia

Ojej! Cudna jest ta lampka :heart_eyes: super wygrana :partying_face:

1 polubienie

Fajny króliczek :blush: takie lampeczki są super

1 polubienie

@Wesola95 to faktycznie masz super cenę za konsultacje z chustonoszenia. Ja sprawdzałam w Gdańsku bo chcę się umówić po porodzie to 250 zł za godzinę najtaniej. Co prawda miałam zajęcia na szkole rodzenia ale wiadomo wolę spróbować już z dzieckiem.

Taka jest cena bo już mamy nosidło i potrzebujemy tylko kogoś kto mi je wyreguluje i powie czy dziecko siedzi w nim bezpiecznie. Normalnie konsultacje to też koszt 200 zł i więcej :wink:

Aaa rozumiem, to chyba że tak .

No to warto korzystać by być spokojnym i prawidłowo nosić maluszka

Do nas tez doszla czapka :smiling_face_with_three_hearts:
Lampka przeboska !

9 polubień

Piękna :star_struck: a jaki przesłodki bobas :smiling_face_with_three_hearts: aż żałuję że nie brałam udziału , bo chyba dużo wygranych było :slight_smile:

Ale słodka dzidzia al i jakie minki strzela :face_with_peeking_eye::upside_down_face::wink:

Ja mam elastyczną która jest rekomendowana do 10 kg.
@daga1271 słodki ten króliś :smiling_face_with_three_hearts: @asiam1 Twój również! :heart_eyes::heart_eyes:

Chusta mi się ogólnie podoba, nie czuje aż tak ciężaru malucha, ale wiązanie średnio mi idzie :laughing: mój mąż stwierdził, że chusta to nieporozumienie, więc pewnie i tak niedługo kupimy nosidło :person_shrugging:

2 polubienia

Maz bardzo chcial nosidło bo nie ogarniał chusty - ja chustę założyłam może 5-6 razy. Mamy tez nosidło i mąż ani razu nie używał :joy: synek szybko się nudzi w nosidle/ chuście a na spacerze lubi być w wózku - albo śpi albo leży na brzuszku ostatnio

1 polubienie

Moj tera jak go wsadzę do spacerówki to lubi w niej siedzieć. Obserwuje cały świat.

1 polubienie

No urodzona modelka! :heart_eyes::star_struck: Słodkości :smiley::smiley::smiling_face_with_three_hearts:

1 polubienie