Wygrane w konkursach🌸 KONTYNUACJA

Wiem ze sa dziewczyny z gdanska badz okolic :wink:

3 polubienia

Jaka czaderska ta czapka

@Mamuska357 ja właśnie nie wiem czy nie poczekać aż mała usiądzie i jej Nie przerzucę na przodem do świata bo widzę że zaczyna się wkurzać że za mało widzi bo jej przeszkadzam

Oooooo dziękuję za info !

Mi się dzisiaj udało zgarnąć książki do nauki pisania i bazgrania i dwie gry, taki zestaw. Akurat jesteśmy na etapie takich rzeczy z córką to myślę że się ucieszy.

Gratulacje dla Was dziewczyny, super nagrody!

A udało wam się w limango?

5 polubień

No zdecydowanie. Teraz o wiele lepiej się z nim spaceruję bo jest tak zaaferowany wszystkim w około że grzecznie siedzi i się rozgląda. W gondoli było słabo bo nie widział, a nie siedział i trzeba było nosić.

Mi poraz kolejny nie, a teraz sie już nawet nie zgłaszam. .
A dziewczyny które wygrały smoczki Bibs , dostaliście już może ?

Ja się bardziej zastanawiam do jakiego wieku jakiej wagi , bo moja to już ma 7 kg , a teraz w szpitalu taka chusta to by było coś dobrego , ręce już odpadają od noszenia . :pleading_face:

Synek uwielbiał spacery w gondoli, jak nie spał (bo zazwyczaj od razu zasypiał) to gadałam do niego itp od jakis 2 tygodni już się denerwuje w gondoli, chciałby widzieć więcej więc wtedy przekładam go na brzuszek. Mam nadzieję że polub spacerówkę, ale do spacerówki jescze mamy trochę czasu bo jeszcze nie siedzi

Ja już oficjalnie poddaje się z limango. Nie mam pojęcia co tam trzeba wpisać żeby się „wyróżnić”, coś czuję że losowo wybierają

A może nosidło ? Bo chustę to jeszcze będziecie musieli się nauczyć wiązać

Ja się z Limango poddalam :slight_smile:

znajoma ma 3 latka i w chuscie nosi
ja mojego jakis czas temi tez wiazalam w chuste

Tak , mi udalo sie z limango . W tej poprzedniej edycji czyli z kocykiem

Ja już też się poddałam , może jak kiedyś znowu pojawi się kocyk to spróbuję szczęścia po jakimś czasie :smiling_face:

O ja ale świetna ta lampka :heart_eyes::star_struck:
@asiam1 czapeczka też jest super aż żałuję że nie kupiłam tych czekolad i sama nie wzięłam udziału w tych konkursach😄
@Mama.kacperka ja też nawey się nie zgłaszałam w tym miesiącu nie chciało mi się :rofl:

2 polubienia

Chusta elastyczna Do ok 10 kg, wiązanie jest proste i jest sporo tutoriali na yt, no i jest tańsza niż nosidło, chociaż nosidło starczy na o wiele wiele dłużej :grinning:

2 polubienia

Sama sie zdziwilam , bo naprawde jest fajna . Miala byc dla malej , ale jest duzo za duza :sweat_smile:

Dzięki @MamaSloneczka @Magdallenka0897 @Mamii @Mamuska357 @asiam1 @Kikip @Mamaem @Patrycjaw25 :heart:

3 polubienia

niektore nosidla tez sa do mniej typu do max 10-15 wszystko zalezy od rodzaju
ale takie dziecko kolo 15 kg i wiecej nosic w nosidle z przodu to powodzenia… chyba ze na plecach to spoko
porownujac nosidlo a chustę ale nie elastyk tylko pleciona to zdecydowanie lepiej na plecionej wygodniej przy duzym dziecku bo juz nie obciąża tak chociażby ledzwi i barków nawet po regulacji porzadnej… jednak chuste lepiej podociągasz

Muszę sobie sprawić wtedy takie coś , pomyślę bardziej o nosidle.
A jakiś polecasz ?