@Wesola95 o kurcze to masz pamiec ![]()
@Magdallenka0897 hahha albo niema mnie dla nikogo ![]()
i czekalam czy ktos napisze ![]()
![]()
![]()
@Wesola95 ja też pamiętam te opisy na GG, i jakie to było przeżycie że miało się komputer i internet i można było pisać na GG… Kurnik to też lubiłam grać w tę wszystkie karciane gry. Ale to były czasy…
Ja pierwszy komputer to jakoś chwilę po komuni dostałam, cudowne wspomnienia ![]()
Pierwszy internet to neostrada :
no i pamiętam też te wszystkie gry w które się grało na internecie na gry.pl ![]()
![]()
Oo tak i te emotki w nim
usłyszałam ten dźwięk jak przeczytałam ![]()
My nieśliśmy też pierwszy na takim pendrive, i jeszcze na długim kablu trzeba było łapać nim zasięg po całym pokoju . I czekać długo zanim się załadowało , a jeszcze na cały miesiąc do wykorzystania tylko 3 GB były internetu ![]()
![]()
![]()
Tez taki miałam
ale to byla furora peirwsza neostrada ![]()
![]()
![]()
To już był taki lepszy , u nas ten na pendrive to ani gierki dobrze nie załadował a już się skończył ![]()
A pamiętacie te gierki pegazusa? Uwielbiałam grac w dr Mario , czołgi . @ewelka8990 haha , też ten opis pamiętam że tak robiłam ![]()
![]()
albo jak się robiło dostępny niedostępny bo się no szło do łazienki ![]()
Tak, pierwszy Internet u mnie też był z Neostrady…
Jejku, ale to były czasy! Gadu gadu, gry.pl, kurnik, nasza klasa ![]()
Oo nasza klasa tez była super , kiedys słyszałam ze ma powrocic ale cos cisza ![]()
@Magdallenka0897 pegazus pamietam , wymienialo sie dyskietkami z grami heh
Szkoda , że usunęli bo tam było kilka starych zdjęć i starych znajomych o których się już teraz nie pamięta a jak by powróciło to myślę , że już trzeba będzie założyć od nowa i pewnie już mało kto to zrobi . I w tej gierce zasilacz ciągle sie przypalał
ale teraz można znowu takie kupić i już lepsze wykonanie jest
a pamiętacie EPULS? ![]()
@Wesola95 u nas też neostrada już była na wypasie😂
Ja lubiłam grać w Mario i taka gra z pistoletem co się kaczki strzelało ![]()
Ooo całkiem zapomniałam o tych kaczkach ![]()
jestem ciekawa, czy nasze dzieci też będą tak sobie wspominać te czasy co są teraz ![]()
Oni beda minecrafta wspominac i labubu ![]()
Ja mam taki szalony plan aby odszukać jeszcze swojego starego pegaza na strychu i spróbować go odpalić
tylko ciekawe czy kable będą teraz pasować do tych nowych telewizorów czy komputerów.
Tak pamiętam ![]()
![]()
![]()
najgorzej jak się dżojstik psuł
ile tego się grało kiedyś , i nigdy się nie nudziło ![]()
@ewelka8990 tak nasza klasa i epuls jeszcze był ![]()
![]()
@Mamaem zawsze mnie zastanawiało skąd te stare TV czuły ten pistolet, że strzał jest do kaczek ![]()
@Kikip tez bym sobie zagrała ,
chyba dla syna kupię , ![]()
Epuls ? Nie znam a co to bylo ![]()
Właśnie ja też nie wiem, na początku myślałam, że to był kanał w tv, ale patrzę w Google i to coś innego, coś czego nie znam!![]()
![]()
Epuls to był chyba taki pierwszy serwis społecznościowy jeszcze przed naszą klasą lata 2002-2015 około można było też wstawiać zdj , wpisy , tworzyć własne profile ![]()
![]()
A pamiętacie jak w tv oglądało się Hugo?
I zawsze się wkurzałam po co ci ludzie tam dzwonią jak tak źle grają ![]()