Zabawki logiczne / gry planszowe polećcie ! 🎲

@Wesola95 o kurcze to masz pamiec :heart_eyes:
@Magdallenka0897 hahha albo niema mnie dla nikogo :thinking::rofl: i czekalam czy ktos napisze :face_with_peeking_eye::face_with_peeking_eye::face_with_peeking_eye:

1 polubienie

@Wesola95 ja też pamiętam te opisy na GG, i jakie to było przeżycie że miało się komputer i internet i można było pisać na GG… Kurnik to też lubiłam grać w tę wszystkie karciane gry. Ale to były czasy…

1 polubienie

Ja pierwszy komputer to jakoś chwilę po komuni dostałam, cudowne wspomnienia :grinning:
Pierwszy internet to neostrada :

:sweat_smile: no i pamiętam też te wszystkie gry w które się grało na internecie na gry.pl :grinning::sweat_smile:

1 polubienie

Oo tak i te emotki w nim :rofl: usłyszałam ten dźwięk jak przeczytałam :rofl:

My nieśliśmy też pierwszy na takim pendrive, i jeszcze na długim kablu trzeba było łapać nim zasięg po całym pokoju . I czekać długo zanim się załadowało , a jeszcze na cały miesiąc do wykorzystania tylko 3 GB były internetu :rofl::face_holding_back_tears::face_holding_back_tears:

1 polubienie

Tez taki miałam :wink: ale to byla furora peirwsza neostrada :heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes:

1 polubienie

To już był taki lepszy , u nas ten na pendrive to ani gierki dobrze nie załadował a już się skończył :rofl:

A pamiętacie te gierki pegazusa? Uwielbiałam grac w dr Mario , czołgi . @ewelka8990 haha , też ten opis pamiętam że tak robiłam :see_no_evil::see_no_evil::see_no_evil: albo jak się robiło dostępny niedostępny bo się no szło do łazienki :see_no_evil:

1 polubienie

Tak, pierwszy Internet u mnie też był z Neostrady…
Jejku, ale to były czasy! Gadu gadu, gry.pl, kurnik, nasza klasa :grin:

1 polubienie

Oo nasza klasa tez była super , kiedys słyszałam ze ma powrocic ale cos cisza :heart_eyes:
@Magdallenka0897 pegazus pamietam , wymienialo sie dyskietkami z grami heh

1 polubienie

Szkoda , że usunęli bo tam było kilka starych zdjęć i starych znajomych o których się już teraz nie pamięta a jak by powróciło to myślę , że już trzeba będzie założyć od nowa i pewnie już mało kto to zrobi . I w tej gierce zasilacz ciągle sie przypalał :see_no_evil: ale teraz można znowu takie kupić i już lepsze wykonanie jest :smiley: a pamiętacie EPULS? :sweat_smile:

1 polubienie

@Wesola95 u nas też neostrada już była na wypasie😂
Ja lubiłam grać w Mario i taka gra z pistoletem co się kaczki strzelało :joy:

1 polubienie

Ooo całkiem zapomniałam o tych kaczkach :rofl::rofl: jestem ciekawa, czy nasze dzieci też będą tak sobie wspominać te czasy co są teraz :see_no_evil:

1 polubienie

Oni beda minecrafta wspominac i labubu :sweat_smile:

1 polubienie

Ja mam taki szalony plan aby odszukać jeszcze swojego starego pegaza na strychu i spróbować go odpalić :grinning: tylko ciekawe czy kable będą teraz pasować do tych nowych telewizorów czy komputerów.

1 polubienie

Tak pamiętam :face_holding_back_tears::face_holding_back_tears::face_holding_back_tears::face_holding_back_tears: najgorzej jak się dżojstik psuł :see_no_evil: ile tego się grało kiedyś , i nigdy się nie nudziło :face_holding_back_tears:
@ewelka8990 tak nasza klasa i epuls jeszcze był :face_holding_back_tears::face_holding_back_tears:
@Mamaem zawsze mnie zastanawiało skąd te stare TV czuły ten pistolet, że strzał jest do kaczek :rofl:
@Kikip tez bym sobie zagrała , :face_holding_back_tears: chyba dla syna kupię , :blush:

2 polubienia

Epuls ? Nie znam a co to bylo :face_with_hand_over_mouth:

1 polubienie

Właśnie ja też nie wiem, na początku myślałam, że to był kanał w tv, ale patrzę w Google i to coś innego, coś czego nie znam!:grinning::face_with_peeking_eye:

Epuls to był chyba taki pierwszy serwis społecznościowy jeszcze przed naszą klasą lata 2002-2015 około można było też wstawiać zdj , wpisy , tworzyć własne profile :smiling_face::smiling_face:

1 polubienie

A pamiętacie jak w tv oglądało się Hugo? :rofl: I zawsze się wkurzałam po co ci ludzie tam dzwonią jak tak źle grają :rofl: