Dixit kazdy znajomy poleca. Ja lubie taboo ale to nie jest strategoczna
I właśnie pamiętasz te opisy z kropek i przecinków żeby utworzyć jakąś buźkę
@Mika1 haha taaak! To samo myślałam i też nawet próbowałam tam dzwonić ![]()
![]()
To tego e puls nie znam, ale do dziś pamiętam emotkę na gg <dup*> i była taka emotka co zdejmowała portki i pokazywała cztery litery ![]()
Ale gadu gadu nadal jest ![]()
Ja też epuls nie znam, nie korzystałam nigdy z tego ![]()
A to nie były jakieś gierki? ![]()
Ja szczerze mówiąc pierwsze słyszę ![]()
Ja tak samo , normalnie sama skręcałam już pilotem jak można było tak grać ![]()
![]()
@Muszka nawet nie wiedziałam że gg jest , czy wgl ktoś z tego jeszcze korzysta .
A kiedyś też był Skype , to jeszcze jest ?
Skypa pamiętam! Zawsze się łączyliśmy na nim z ciotką z Angli
do dziś pamiętam ten dźwięk i pierwszą kamerkę którą kupiliśmy, żeby nas było widać
ale upadł i od tego roku już nie istnieje, także na zawsze w naszej pamięci ![]()
![]()
A ja myślałam że eplus to internet z plusa taki w pendrive’a ![]()
Ja chyba te grę mam jeszcze na strychu, ale chyba już dżojstik był wymęczony i nie wchodziły któreś przyciski, no i nie wiem czy się podłączy pod nasze Smarty🫣
O właśnie, bo teraz to tylko whatsap , Messenger a Skype to jednak trzeba znać kogoś nazwę żeby zadzwonić a tu wystarczy mieć numer lub mieć się w znajomych
@Mamaem bo to epuls a nie eplus to chyba jestem stara już
teraz można kupić takie że wszystkie gry są na jednym sprzęcie https://allegro.pl/oferta/konsola-retro-20-000-gier-tv-gra-telewizyjna-hdmi-2-pady-bezprzewodowe-17643119298
Wydaje mi się, że jeszcze jest. Chociaż nie wiem czy ktoś z tego jeszcze korzysta ![]()
@Magdallenka0897 haha to ja już widze co chce ! Haha
Oo ta gra to niezła jest, z chęcią bym pograła w Mario. Muszę chyba to zamówić i wrócić do dzieciństwa ![]()
My zawsze całą rodziną graliśmy w dr.mario (w te spadające tabletki na wirusy )to było coś .
aż bym sobie w to zagrała
albo czołgi z tatą ![]()
![]()
wspomnienia wracają , ![]()
![]()
![]()
No fajnie, jest co wspominać ![]()
O Jezu hahahah ostatnio jest w jakieś reklamie to ? Jak to usłyszałam to normalnie jakbym się o 20 lat cofnęła
Ostatnio w reklamie to często Reksia puszczają i „jeśli to kojarzysz to jesteś starszy niż myślisz” ![]()
@Muszka kojarzę, no i niestety najmłodsza nie jestem ![]()
Ale to była fajna bajka
lubiłam ją oglądać z tatą ![]()