Zabawki logiczne / gry planszowe polećcie ! 🎲

Dixit kazdy znajomy poleca. Ja lubie taboo ale to nie jest strategoczna

1 polubienie

I właśnie pamiętasz te opisy z kropek i przecinków żeby utworzyć jakąś buźkę :rofl: @Mika1 haha taaak! To samo myślałam i też nawet próbowałam tam dzwonić :laughing::rofl:

2 polubienia

To tego e puls nie znam, ale do dziś pamiętam emotkę na gg <dup*> i była taka emotka co zdejmowała portki i pokazywała cztery litery :sweat_smile:

1 polubienie

Nie znam tego epuls tez myslalam ze to program w tv :face_with_hand_over_mouth:

Ale gadu gadu nadal jest :smiley:

1 polubienie

Ja też epuls nie znam, nie korzystałam nigdy z tego :grinning:

A to nie były jakieś gierki? :rofl:

1 polubienie

Ja szczerze mówiąc pierwsze słyszę :rofl:

Ja tak samo , normalnie sama skręcałam już pilotem jak można było tak grać :rofl::rofl:
@Muszka nawet nie wiedziałam że gg jest , czy wgl ktoś z tego jeszcze korzysta .
A kiedyś też był Skype , to jeszcze jest ?

Skypa pamiętam! Zawsze się łączyliśmy na nim z ciotką z Angli :sweat_smile: do dziś pamiętam ten dźwięk i pierwszą kamerkę którą kupiliśmy, żeby nas było widać :grinning: ale upadł i od tego roku już nie istnieje, także na zawsze w naszej pamięci :sweat_smile::heart:

A ja myślałam że eplus to internet z plusa taki w pendrive’a :joy:
Ja chyba te grę mam jeszcze na strychu, ale chyba już dżojstik był wymęczony i nie wchodziły któreś przyciski, no i nie wiem czy się podłączy pod nasze Smarty🫣

1 polubienie

O właśnie, bo teraz to tylko whatsap , Messenger a Skype to jednak trzeba znać kogoś nazwę żeby zadzwonić a tu wystarczy mieć numer lub mieć się w znajomych :sweat_smile: @Mamaem bo to epuls a nie eplus to chyba jestem stara już :rofl: teraz można kupić takie że wszystkie gry są na jednym sprzęcie https://allegro.pl/oferta/konsola-retro-20-000-gier-tv-gra-telewizyjna-hdmi-2-pady-bezprzewodowe-17643119298

Wydaje mi się, że jeszcze jest. Chociaż nie wiem czy ktoś z tego jeszcze korzysta :sweat_smile:

@Magdallenka0897 haha to ja już widze co chce ! Haha
Oo ta gra to niezła jest, z chęcią bym pograła w Mario. Muszę chyba to zamówić i wrócić do dzieciństwa :joy:

1 polubienie

My zawsze całą rodziną graliśmy w dr.mario (w te spadające tabletki na wirusy )to było coś . :rofl: aż bym sobie w to zagrała :wink: albo czołgi z tatą :blush::blush::blush: wspomnienia wracają , :face_holding_back_tears::face_holding_back_tears::face_holding_back_tears:

1 polubienie

No fajnie, jest co wspominać :smiley:

O Jezu hahahah ostatnio jest w jakieś reklamie to ? Jak to usłyszałam to normalnie jakbym się o 20 lat cofnęła

1 polubienie

Ostatnio w reklamie to często Reksia puszczają i „jeśli to kojarzysz to jesteś starszy niż myślisz” :laughing:

1 polubienie

@Muszka kojarzę, no i niestety najmłodsza nie jestem :face_with_peeking_eye:

Ale to była fajna bajka :smiley: lubiłam ją oglądać z tatą :smiley: