Noo i jeszcze ten tekst do tego emerytura całkiem blisko ![]()
j
Haha też to widziałam, coraz częściej tą reklamę puszczają ![]()
![]()
ja ostatnio łapę się na tym, że faktycznie nie jestem tak młoda jak mi się wydawało…
![]()
![]()
![]()
![]()
jeszcze pilne . Mamusie co kupujecie niemowlakom pod choinkę , mam kilka prezentów do kupienia takich do roku . Macie jakies polecajki ? I dla chłopca i dla dziewczynki
My córci kupiliśmy wieże z kartoników i kulodrom ze zwierzątkami Safari. Grzechotka na przyssawkę też jest rzeczą, którą doceniam jak mała siedzi w krzesełku do karmienia i muszę czymś ją zająć. Roller z Dumela i raczkujący miś też nam się sprawdzają już przy drugim dziecku. Puzzle sensoryczne, książeczki"dotykam poznaję", albo mata z puzzli sensorycznych. Jak będziesz chciała mogę podesłać zdjęcia lub screeny ![]()
Króliczek alilo, wszelkiego rodzaju zabawki kontrastowe, jakiś zestaw do RD, mata wodna, książeczki sensoryczne z serii zobacz dotknij poczuj, gryzaki, lalka miniland , pełzający krab, kaczka Monika ![]()
No teraz już mało czasu , trzeba zamawiać póki kurier jeszcze przywiezie . Może jakaś mata ? Albo puzzle sensoryczne ?
Kaczka Monika fajna, ale podobno dopiero w styczniu będzie w sprzedaży ponownie
Może jakieś kontrastowe albo sensoryczne zabawki? Te z Canpolu są bardzo ładne!
Zawsze jeszcze można męża do galerii wysłać ![]()
To jest też dobra myśl ![]()
a co tam nie ch on się podenerwuje trochę
im wychodzi lepiej parkowanie to chociaż w tym tłumie uda i misie jakoś zaparkować ![]()
Ojej, jakbym miała jechać teraz autem do galerii i pomysle o tym, że musiałbym gdzieś zaparkować to chyba bym zaparkowała 5km wcześniej i dojechała do tej galerii tramwajem ![]()
![]()
Haha , no dosłownie zrobiłabym to samo ![]()
bo w tej galerii to ja bym zwariowała , najgorzej jeszcze jak gdzieś wjadę a tam nie można objechać tylko trzeba wykręcić i wtedy już się zaczyna pod górkę ![]()
Ojj tylko mój mąż dostaje białej gorączki jak ma w kolejce stać , albo nie ma miejsca parkingowego dla niego ![]()
![]()
![]()
a skąd kaczka monika?
A to mój chłopak też
a ile ludzi sobie wlansie nie radzi z tym parkowaniem i jazda , najgorzej właśnie starsi ludzie
Kaczka Monika z dumela, ale faktycznie widzę że jest niedostępna w sklepach, a jak już to w jakiś kosmicznych cenach
na stronie dumela przeczytałam, że ma wrócić do regularnej sprzedaży po 20 stycznia ![]()
No cena dosyć wysoka , a tak dobrze że ją poleciliście dobry prezent na Wielkanoc będzie ![]()
Hahaha , tak to ja!! Normalnie jakbym siebie widziała ![]()
![]()
![]()
![]()