Niestety nam nie pomugł linomag ale dziekujemy za rade
O musze wypróbowac ta maść moze nam pomoze dziekujemy za podpowiedz😄
Emulsja, o rety! Pożyczę pomysł ![]()
![]()
![]()
Uwielbiam produkty musteli, ale akurat ta woda jest mocno perfumowana. Dodatkowo na stronie Pana Tabletki mozna sprawdzic analize skladu i ku mojemu zdziwieniu szalu nie ma wlasnie ze wzgledu na perfumy, PEG w skladzie i konserwanty, ktore podrazniaja skore zwlaszcza u malutkich dzieci
Mowisz o tej emulsji z mustela? Dla mnie to dość odkrywcze rozwiązanie. Bo rzeczywiście przy pierwszej córce zawsze trzeba było wymieniać wodę, podgrzewac i to zajmowało czas. A emulsja wydaje się być ciekawym zamiennikiem
O te dwa mi chodzilo. Generalnie myslalam ze mustela jest raczej bezpieczna ale jak zaczelam zwracac uwage na sklad, to raczej te kosmetyki odpuszcze dla dzieciaczka
U nas najlepiej się sprawdzał właśnie sudocrem , i przemywanie czystą wodą
U nas żadne kremy i maści nie pomagały takie ogolnodostepne, mam na myśli linomag, czy bepanthem. Poszlismy do lekarza pierwszego kontaktu, i przepisał nam maść na receptę robioną w aptece i to nas uratowało.
My tylko na początku uzywalismy przegotowanej. Teraz ciepla woda z kranu po prostu ![]()
@Hedwiga mi się ogólnie te kosmetyki z musteli sprawdzaja. I polecam bo skóra po nich jest superm
Mi tez sie sprawdzaly
dlatego mega zaskoczeniem bylo dla mnie to ze sklad jak na dermokosmetyk dla dziecka nie jest do konca dostosowany.
Ale czlowiek uczy sie cale zycie ![]()
Mi jakis czas meczylysmy sie z tradzikiem niemowlecym i krem do twarzy z musteli nam pomugł uwielbiamy ich kosmetyki🥰
Oo my tez mamy robiona maść ale na plamy na klatce piersiowej i nam pomogła
Nie miałyśmy jeszcze styczności z mustelą prócz kremu na zimno i wiatr. Z tego kremu nie bardzo byłam zadowolona… Mamy też krem na odparzenia popieluszkowe ale nie było potrzeby z niego korzystać
Ten z cold cream? U nas sprawdza się super, w ogóle mam większość kosmetyków Musteli i są rewelacyjne
Ale wiadomo każdy maluszek inaczej
O widzisz:)) bardzo gratuluję, ze Wam ten podpasował:hugs: my jeszcze poszukamy ![]()
Ja nie miałam w ogóle styczności z tą firmą bo uważam że za taką cenę mogli by zrobić coś z lepszym składem. Nawet zwykła najtansza ziajka ma lepszy skład w niektórych produktach
Najlepiej podmywać dziecko wacikami nasączonymi wodą plus często kłaść na leżakowanie bez pieluszki. Z kremów bardzo dobry jest krem pieluszkowy „zaspa” poleca go też bardzo dużo położnych może u Ciebie też się sprawdzi
Uważam podobnie, mustela to jednak marka, która dobrze sie rozpromowala, jednak stosunek dla mnie jakości do ceny… Moj typ również przy Ziajce
Ja jeszcze lubię HiPP też są tanie o mają dobry skład