Zakaz sprzedaży produktów z programu testowego

Ja już dawno nie wchodzę w interakcje z niektórymi osobami…szkoda że na forum nie można zablokować niektórych osób, blokowanie jest teraz takie popularne :smirk::sweat_smile:

5 polubień

Mnie też czas już ogranicza i czasami wieczorem nie ogarniam , widzę że wypadłam z rozmów w toku w niektórych wątkach i już się nie wtrącam :sweat_smile: a wielokrotnie mam tak że piszę pisze i potem sobie myślę że po co takie pierdolety mam pisać i usuwam :joy:

3 polubienia

A czy aż tak ktoś coś złego robi aby kogoś blokować ? Ja nie zauważyłam żeby tak było . Kazdy pisze ile ma w danym okresie czasu a wiele razy redakcja wszystko weryfikowała. Każdy niech najlepiej patrzy na siebie i działa ze swoim sumieniem .

3 polubienia

Kurcze ostatnio cos widzialam w ustawieniach :sweat_smile: chyba ske da . Zaraz to sprawdze

A to nie bedzie cos takiego ?

2 polubienia

Drogie mamy, dziękujemy za wartościową dyskusję w komentarzach :raised_hands: Cieszymy się, że dla Was jest to również ważny temat.

10 polubień

Przekazanie komuś nagrody w formie prezentu jest dopuszczone przez nasz regulamin. Recenzję można napisać na podstawie przekazanej opinii obdarowanej osoby lub poprosić o założenie konta i samodzielne napisanie opinii :raised_hands:

13 polubień

Co chwilę pojawiaja się Nowe Mamy lub Przyszle Mamy i tez dostaja się do testow. Więcej nie zgodze się z tym, ze zawsze jedne i te same osoby.
Fakt - jest Nas tu sporo Mam które sie udzielaja caly czas. Bo zwyczajnie jest tu fajnie :slight_smile: i milo sie rozmawia i wynienia spostrzeżeniami.

5 polubień

Ok super :raised_hands: . Dziękujemy za odpowiedź. 🩵

O tak, blokowanie jest modne i fajnie jakby taka funkcja była. Ona by też pokazała redakcji kto jest wątpliwy i komu warto się przyjrzeć ……

To akurat nie uważam za złe … ludzie są tu od kilku lat dla atmosfery i ogólnie to one tworzą te forum …

3 polubienia

No tak a żeby forum miało w ogóle rację bytu to się rozmawia. Czasem schodzi się z pytania głównego na całkiem inny temat ale taka kolej rzeczy

Oczywiście to Twoje zdanie, zapraszam do wzięcia udziału w życiu forumowym to sama się przekonasz jak to wsysa i nie bedziesz z nami z doskoku a na stałe być może właśnie kilka lat
Wg mnie słuszną uwagą jest, że czasem niektórzy lecą na ilość , a nie na jakość , jednak mam nadzieję , że jest tak jak pisze Karcia choć można z tym polemizować :see_no_evil::hear_no_evil::speak_no_evil:

2 polubienia

udalo mi sie wreszcie nadrobic watek
i powiem wam ze mega szanuje za paczki ktore robicie oddajac cos czego nie potrzebujecie serio szacun :heart:🫶🏿 bez kombinacji i o ile pamiec mnie nie myli od poczatku co jestem niektóre z Was o tym mowily
i wlasnie miedzy innymi dzięki Wam mi sie zdarzyło ze podzielilam sie z znajoma butelkami dostala butelkę do testow bo szukala idealnej dla corki. wyslalam na swoj koszt otrzymujac opinie co wiecej zainteresowala sie forum
nawet jezeli kilka osob czesto cos dostaje to tylko to udowadnia jak fajne jest forum i wciaga. by dostac trzeba byc i sie udzielac a to moze zrobić kazdy .
ja od zawsze mężowi podkreślam że z forum mam cos wiecej niz testowanie ktore jest po prostu dodatkiem, najważniejsze to ekipa stalych mam dzielących sie swoimi przeżyciami macierzynstwem i doswiadczeniem. produkty kazdy moze zakupic od reki… porad nigdzie nie kupi …

8 polubień

Pięknie napisane podpisuję się pod tym rękami i nogami. A dodam też od siebie że w tych testach przecież chodzi o to żeby przekonać mamy do swoich produktów czyli jak ja jednej koleżance dam wkładki laktacyjne, drugiej butelkę a szwagierce laktator a jeszcze siostrze smoczki to jest duża szansa że któraś z tych osób zainteresuje się produktami marki Canpol i będzie je kupować. No przecież o to chodzi żeby pozyskać klienta. Albo jak któraś mama będzie pytać o jakieś produkty dla maluszka to ja zawsze polecam Canpol bo te produkty są super jakościowo i co najważniejsze tanie a wyprawka dla dziecka i mamy to naprawdę spory wydatek

2 polubienia

Mój mąż mi opowiadał o przypadku ze schronisko jak dostało całą masę puszek karmy, obrandowanych firmą, to i tak wystawili to na sprzedaż “bo ta im nie pasuje” :see_no_evil:

Ja forum znalazłam przez testy właśnie, ale jak zaczęłam czytać to jest to sto razy fajniejsze miejsce do szukania porad i opinii niż grupy mamowe/ ciążowe na Facebooku gdzie jest niestety masa oceniania i krytyki.

Dziękuję dziewczyny ze tu tak nie jest :heart:

3 polubienia

Ja chciałam się zapisać właśnie na taką grupę żeby może znaleźć kogoś w okolicy. Ale Boże ludzie są dramatyczni jeszcze chowają się pod anonimowym kontem i potrafię tak ci obsmarować tyłek wszyscy chyba żyją w jakiejś alternatywy No i rzeczywistości gdzie wszystkie dzieci są spokojne nie płaczą domysł idealne nikt nie jest zmęczony

Tak, okropne to jest! A jak ktoś się pożali to nie ogarnia bo inni mają gorzej :see_no_evil:

Tak to racja tu jest przyjemna atmosfera i nikt nikogo nie ocenia. Nawet jeżeli nie zgadzamy się ze sobą to piszemy to w normalny sposób

1 polubienie

Ja też znalazłam sie na forum z polecenia, kiedyś jedna przyszła mama mi powiedziała o forum przy okazji przerwy na jednym z eventów dla ciężarnych :grin: nawet nie wiem czy tu jest i jak się nazywa :see_no_evil: