@magdap_96 to ja dołączyłam do forum przez wieczne reklamy na fb i stwierdziłam że powrócę bo pierwszy raz 3 lata temu mnie zaciekawilo forum
w moich stronach poprzez położna i jej zajęcia polecalam forum ale narazie z tej grupt osob nikt albo nie trafil albo nie przyznal
Ja jestem tutaj z polecenia koleżanki pośrednio. Bo ona polecila mi foeum lovi. A ja jakoś znalazalm się na canpolu
i tak sobie jestem od 2023 roku.
Ja znalazłam je jak zaczęłam się obracać w tematyczne dziecięcej , lajkować posty na insta i obserwować te różne strony to między rolkami wyskoczyła mi reklama forum
oj ciężko było mi się tu dostać bo coś nie dało się zalogować i tak z miesiąc pisałam do pomocy żeby coś zrobili , później odpuściłam i znowu zobaczyłam reklamę i się udało ![]()
Ja na forum miałam ciężkie początki i też myślałam jak wiele użytkowniczek, że chodzi o nabijanie komentarzy.
W pierwszym miesiącu byłam rozżalona, że nie dostałam się do testów, w drugim chyba też nie, ale w 3 się udało, potem jak były staniki pisałam, że będę się mniej udzielać, żeby nie zabierać komuś nagrody.
Generalnie ciężko się wbić nowej osobie, bo my już się trochę znamy. Wiemy kto jaka ma sytuację i praktycznie codziennie tu zaglądamy. Dla mnie to jest już nawyk, żeby zobaczyć co tu się dzieje
no i rad jakie tu dostajemy nigdzie się nie znajdzie
a @Kalusia161 jest specjalista od promocji biedronkowych xd
Ale jako świeżak tutaj to mimo że może ciężko się wbić to atmosfera jest super ![]()
@magdap_96 jestem tu nowa od początku czerwca jakoś i nie uważam że nowe osoby tak robią może nie każdy o. Jestem na tej grupie żeby się czegoś dowiedzieć , poczytać różne forum ( do tego czasu nie zdarzylam wszystkiego przejrzeć bo za dużo tego ) nie mam parcia że muszę coś wygrać , jeżeli się uuda to super . Będę zadowolona .
Na tej grupie jest fajna atmosfera , chce dowiedzieć się jak najwięcej.
Wiadomo że są osoby stałe na tej grupie które bardzo ,bardzo dużo piszą ale macie też swoje tematy na które ja wypowiedzieć się nie mogę bo np. nie mam dziecka nie urodziłam jeszcze . A bez sensu pisać też nie bardzo .
Może nie mam jakiś długich wypowiedzi jak niektóre ale nic z tym nie zrobię .
Cieszę się że udaje się wygrać osobą które na to zasługują i też widzę które mamy na to zasługują ![]()
Czy jest trudno się wbić i ja myślę że dla chcącego nic trudnego
Co widać po @karolina27034 czy @BeataSt albo @paola.4 . Po prostu wiele osób się zniechęca bo odpowiada na jedno pytanie koniec.
Nie zaglądam inne wątki albo nie czytam mniej więcej ostatnich komentarzy a tu temat zbiegu na coś innego a jak troszeczkę włożysz wysiłku to wchodzisz w to bez problemu
Często to widać jak nagroda jest wypasiona, to wtedy wpada kilka nowych osób i nawalają komentarzami ![]()
Ja dołączyłam do forum, ale miałam takie mieszane uczucia bo forum to mi się tak zawsze kojarzyło z takimi osobami co na nie wchodzą bo się nudzą w życiu i są takimi nerdami trochę ![]()
![]()
oczywiście wystarczyło kilka dni żeby się przekonać, że nie jest to prawda ![]()
No to ja się tu pojawiłam zachętami produktów do testów na fb i tak tu zostałam
i nawet jak teraz wróciłam do pracy to bywam tu rano przed pracą, po południu po pracy i wieczorami jak znajdę chwilę
Ale to coś źle robię
przepraszam jeśli czasem zboczę z tematu ![]()
![]()
![]()
Wręcz odwrotnie pokazałam was jako idealny przykład że można wejść w konwersację.
Bo któraś sugerowała że trudno się wbić a ja pokazuje że dla chcącego nic trudnego ![]()
![]()
Dokladnie!
jaknktos chce to być… to będzie i się wdroży:)
Kazda z Nas byla kiedys “nowa”
Aaa to miło mi że ktoś dał mnie na przykład hihi
ja staram się wypowiadać w tematach które sama rozumiem tak jak to napisała @paola.4 i pytać o nawet najmniejsze pierodoly które są dla mnie ważne jako dla przyszłej mamy
bo gdzie ja zadam takie pytania , koleżance żeby mnie wyśmiała że takich podstawowych informacji nie wiem?! ![]()
@AnetteSo dziękuję bardzo za miłe słowa. Nie spodziewałam się tego .
Wiadomo że ciężko się wbić nowemu ale jeżeli grupa jest tolerancyjna na innych to jakoś lepiej się wkręcić . I łatwiej pisze się .
Zaczęłam zadawać pytania czego nie rozumiem nie wiem i jakoś się rozkręciło . Teraz jest mi troszkę łatwiej . Ale ciężko nadrobić nie przeczytane wiadomości. Bo nie da się całego dnia spędzić na forum . Gdzie nie mam jeszcze maluszka ale i tak mam brak czasu .
@usmiechnietaMama akurat nagrody co miesiąc są warte
nigdy nie pomyślałabym że jest takie forum gdzie można dostać coś za darmo a przy tym dowiedzieć się mądrych rzeczy … gdyby nie ciąża pewnie dalej nie byłoby mnie tu ,![]()
Też nie myślałam czy ta grupa będzie ok , czy się dopasuje . Że pewnie będzie na chwilę a tu juz prawie miesiąc będzie ![]()
@karolina27034 również zgadzam się z twoją wypowiedzią , nic dodać nic ująć
z siostrami trochę rozmawiam ale ileż można rozmawiać o dzieciach , są też inne sprawy , rzeczy do obgadania. One już to przerobiły i też nie chce im głowy zawracać . Wiadomo , że jeśli będzie się coś działo będą pod telefonem .
Dlatego dobrze że jest grupa gdzie można o wszystko zapytać ![]()
Mam bardzo podobne podejście, ale ja niedawno urodziłam ![]()
![]()
Ja uważam że nie ma głupich pytań. Każdy żeby coś wiedzieć to musi się najpierw dowiedzieć ![]()
I tu dostaje dużo odpowiedzi na moje pytania ![]()
Tutaj można o wszystko pytać ![]()
@BeataSt taka sugestia jeżeli odpowiadasz na komentarze 2-3 osób cytuj wiadomości zaznaczając je albo oznaczaj osoby to znacznie ułatwia nam czytanie bo nie ma w tedy 3 odpowiedzi od ciebie jedna pod drugą tylko jedna ![]()
Tak, dzięki! Staram się ale używam aplikacji i jak nadrabiam wątek to czasem odpowiadam na gorąco na dany komentarz ![]()