Zakaz sprzedaży produktów z programu testowego

Aplikacji?! To w końcu istnieje aplikacja i nie trzeba wchodzić przez przeglądarkę?:hear_no_evil::hear_no_evil:

@usmiechnietaMama serio nie wiedziałaś że jest ? Też mam aplikacje myślałam że to naromalne :face_with_hand_over_mouth:

Ja tez nic nie wiem o apce :speak_no_evil:

Ja korzystam z forum na gogle :flushed: ale to jest skrót na forum czy aplikacja bo ktoś kiedyś o tym pisał i mówił że to taki skrót który przenosi na forum

Whaaat :sweat_smile: poproszę o szczegóły! :face_with_peeking_eye: w App Store nie mogę znaleźć takiej aplikacji o nazwie Canpol :smiling_face_with_tear:

Tak aplikacja na telefon :see_no_evil: ja to przy tym bobasie nie mam opcji odpalania laptopa :joy: Canpol babies chyba się nazywa dokładnie :sweat_smile:

Niema takiej apki przynajmniej u mnie :thinking:

1 polubienie

A sciagalas to ? Mi to wyglada na skrot :wink:

Ja nie mam takiej aplikacji AppStore :cry: na laptopie też by mi się nie chciało siedzieć , na telefonie mi wygodniej :face_holding_back_tears:

To jest chyba skrót :woman_shrugging:t3: ja w sklepie nie mam żadnej apki Canpol. Ale obastawiam, że w przyszłości raczej cos takiego sie pojawi

O, to ciekawe. Nie wpadła bym na to że istnieje taka opcja jak skrót :sweat_smile: tak szczerze mówiąc to nie wiem :joy::joy::joy:
Kliknelam z Instagrama w reklamę, potem gdzieś coś przekierowało i wygląda jak jest :see_no_evil:

1 polubienie

Ja też nie mam aplikacji tylko skrót , który wygląda jak aplikacja :smiling_face::smiling_face:

Ja już nawet nie pamiętam kiedy laptopa odpaliłam :grinning: też z telefonu wchodzę na forum, ale przez przeglądarkę, ale faktycznie Ty masz chyba skrót :grinning: fałszywy alarm!:sweat_smile::grinning:

1 polubienie

A jak klikasz w ten skrot to przenosi Cie do apki czy do strony internetowej?

Byłam pewna że do aplikacji właśnie, ale zauważyłam że na “pasku powiadomień” pokazuje się to w ten sposób. Serio nie wiem o co chodzi :joy:

To chyba jest skrót:) aplikacje trzebaby bylo pobrac np. Ze sklepu play.
Przynajmniej mi sie tak wydaje :slight_smile:

@usmiechnietaMama @paola.4 @Kalusia161 @Efektdomi @ewelka8990 @BeataSt @karolina27034 dziewczyny :face_with_peeking_eye::face_with_peeking_eye::face_with_peeking_eye: już tyle wątków o tym było :rofl::rofl: to nie aplikacja tylko skrót na pulpit telefonu albo laptopa haha. Nawet gdzieś pokazywaliśmy jak to robić

3 polubienia

Też mam tak samo jak @BeataSt więc to jest dziwne , ale sprawdzałam faktycznie nie ma w sklep Play . Ale wygląda jak apka , nie możliwe że byłby to skrót bo przeniósłby mnie na stronę internetową a mi otwiera się jak aplikacja . Tak jak każde inne .
Więc ja już nie wiem o co chodzi . Czytałam w necie że nie ma aplikacji do tego .
Szum się zrobił :sweat_smile: a ja nawet nie mam pojęcia jak ja pobralam ale ważne że to jest to samo forum :see_no_evil::rofl:
I ułatwia sprawę bo nie trzeba wchodzić w stronę internetową :wink:

2 polubienia

Też używam tej aplikacji i jak odpowiadam na bieżąco to czasownik po prostu usuwam komentarz i edytuję swój poprzedni z oznaczeniem kolejne osoby.

Dla ios-a nie ma ale jeżeli chodzi o Android to jest aplikacja którą można ściągnąć ze sklepu

1 polubienie