Aplikacji?! To w końcu istnieje aplikacja i nie trzeba wchodzić przez przeglądarkę?![]()
![]()
@usmiechnietaMama serio nie wiedziałaś że jest ? Też mam aplikacje myślałam że to naromalne ![]()
Ja tez nic nie wiem o apce ![]()
Ja korzystam z forum na gogle
ale to jest skrót na forum czy aplikacja bo ktoś kiedyś o tym pisał i mówił że to taki skrót który przenosi na forum
Whaaat
poproszę o szczegóły!
w App Store nie mogę znaleźć takiej aplikacji o nazwie Canpol ![]()
Tak aplikacja na telefon
ja to przy tym bobasie nie mam opcji odpalania laptopa
Canpol babies chyba się nazywa dokładnie ![]()
Niema takiej apki przynajmniej u mnie ![]()
A sciagalas to ? Mi to wyglada na skrot ![]()
Ja nie mam takiej aplikacji AppStore
na laptopie też by mi się nie chciało siedzieć , na telefonie mi wygodniej ![]()
To jest chyba skrót
ja w sklepie nie mam żadnej apki Canpol. Ale obastawiam, że w przyszłości raczej cos takiego sie pojawi
O, to ciekawe. Nie wpadła bym na to że istnieje taka opcja jak skrót
tak szczerze mówiąc to nie wiem ![]()
![]()
![]()
Kliknelam z Instagrama w reklamę, potem gdzieś coś przekierowało i wygląda jak jest ![]()
Ja też nie mam aplikacji tylko skrót , który wygląda jak aplikacja ![]()
![]()
Ja już nawet nie pamiętam kiedy laptopa odpaliłam
też z telefonu wchodzę na forum, ale przez przeglądarkę, ale faktycznie Ty masz chyba skrót
fałszywy alarm!![]()
![]()
A jak klikasz w ten skrot to przenosi Cie do apki czy do strony internetowej?
Byłam pewna że do aplikacji właśnie, ale zauważyłam że na “pasku powiadomień” pokazuje się to w ten sposób. Serio nie wiem o co chodzi ![]()
To chyba jest skrót:) aplikacje trzebaby bylo pobrac np. Ze sklepu play.
Przynajmniej mi sie tak wydaje ![]()
@usmiechnietaMama @paola.4 @Kalusia161 @Efektdomi @ewelka8990 @BeataSt @karolina27034 dziewczyny ![]()
![]()
już tyle wątków o tym było ![]()
to nie aplikacja tylko skrót na pulpit telefonu albo laptopa haha. Nawet gdzieś pokazywaliśmy jak to robić
Też mam tak samo jak @BeataSt więc to jest dziwne , ale sprawdzałam faktycznie nie ma w sklep Play . Ale wygląda jak apka , nie możliwe że byłby to skrót bo przeniósłby mnie na stronę internetową a mi otwiera się jak aplikacja . Tak jak każde inne .
Więc ja już nie wiem o co chodzi . Czytałam w necie że nie ma aplikacji do tego .
Szum się zrobił
a ja nawet nie mam pojęcia jak ja pobralam ale ważne że to jest to samo forum ![]()
![]()
I ułatwia sprawę bo nie trzeba wchodzić w stronę internetową ![]()
Też używam tej aplikacji i jak odpowiadam na bieżąco to czasownik po prostu usuwam komentarz i edytuję swój poprzedni z oznaczeniem kolejne osoby.
Dla ios-a nie ma ale jeżeli chodzi o Android to jest aplikacja którą można ściągnąć ze sklepu