Czyli chyba jednak faktyczna aplikacja ![]()
@AnetteSo spróbuję zatem częściej edytować i oznaczać
myślałam że jak odpisuję pod konkretny komentarz to to widać, a widzę że nie zawsze jednak ![]()
Dobra dobra… ale ja jestem prawie pewna, że redakcja nas zaskoczy i kiedys pojawi się apka ![]()
No napewno to tylko kwestia czasu. Myślę że może my jako pierwsze będziemy mogły przetestować ją ![]()
![]()
Nie ma w sklepie play ![]()
@LawiBlue wyzej pisala co i jak.
@LawiBlue wybacz pierwszy raz słyszę o tym . ![]()
Nie pamiętałam jak to robiłam . Więc można się pomylić, wygląda jak normalna apka a to tylko złudne wrażenie. Ale dobrze że dostałaś jak to zrobić ![]()
@Efektdomi po takim szumie , to może nastąpi to szybko ![]()
Fajnie by było jak by była aplikacja , chociaż nie wiem co to by zmieniło jak by ten skrót ![]()
No to ja się śmieję że nawet tak nie robiłam jak pokazywała Karcia tylko jak weszłam na oryginalną stronę campola to oni od razu mi że możesz zainstalować i nawet nie czytałam że to jest skrót ![]()
![]()
![]()
Już to wrzucałaś w innym wątku bo pamiętam ale na iPhone nie da się zrobić takiego skrótu… ja nie znajduje
No apka mega by ułatwiła życie i łatwiej by było nawigować i można by było ustawić tryb ciemny i powiadomienia
Też nie dam rady zrobić skrótu na moim telefonie ![]()
![]()
serio? te iphone to serio dziwne są…
ja zanim pobralam ten skrot to samo wyskakiwalo by pobrac “aplikacje” . jakos tak wygodniej sie korzysta
Ale ja nie miałam na myśli, że nowe osoby przychodzą spamować tylko odniosłam się do stwierdzenia, że są tu stałe osoby co nabijają komentarze, żeby wygrać i w mojej opini to nie prawda ![]()
Ale ten skrót w sumie działa jak aplikacja
@karolina27034 @MamaMalychStopek ja mam iPhone i mam ten skrót , chciałam wysłać jak to zrobiłam ale widzę , że teraz nie ma tej opcji ![]()
A już się ucieszyłam że jest aplikacja ale doszłam do końca i okazuje się że nie
ale wiecie prędzej czy później może coś takiego się pojawić nic straconego ![]()
Ja nie umiem skrótu ustawić
na iPhonie nie podpowiada mi nic takiego
Na apke wydaje mi sie ze nie ma co liczyć- za duże koszty stworzenia aplikacji, minimum kilkanaście tysięcy + utrzymanie serwera, umowy z google i App Store, chociaż jeśli canpol stworzyłby apke do zakupów (to już o wiele wyższy koszt, pewnie kilkadziesiąt tysięcy jak nie wiecej ) to może wtedy byłaby szansa na podpięcie forum pod taką aplikację.
Ale nie przeszkadza mi brak apki
No albo jakoś inaczej się to wywołuje bo tak też może być
Edit znalazłam tą opcję i mam jako apke w sensie skrót ![]()
jest moc
Tak myslalam ale przez chwile mialam nadzieje ze to jednak apka ![]()
![]()
![]()
@Kalusia161 masz rację, ja ostatnio też dużo zaglądam jak potrzebuje info na jakiś temat
bo wiem, że takiego świetnego spisu porad od mam nigdzie nie znajdę ![]()
kurcze, człowieka nie było chwile na forum a tutaj takie akcje - zakazane sprzedaże, aplikacje
to znak, że trzeba być ciagle na bierząco haha
No dzieją się tu czasem niezłe jaja jak to kiedyś @LawiBlue gadała i żal opuszczać forum ![]()
no dokładnie, już żałuję ze mnie nie było hahah ale niestety czasem brakuje czasu