Zakaz sprzedaży produktów z programu testowego

Taaaaak hahahha żebyście wiedziały /)

Ale z tym skrótem beka. Jednak człowiek się uczy całe życie :smiley: niby u mnie i tak forum nr 1 w przeglądarce, ale warto wiedzieć xd

Wyglada jak apka :sweat_smile: tak profesjonalnie :grin::muscle:

2 polubienia

A u mnie tak

1 polubienie

Mnie też przez ostatnie tygodnie dopadły taaaakie zaległości, że odczytuje komentarze sprzed ponad tygodnia, już nawet nie odpisuję za wiele bo już dawno “tematy pojechały dalej”, więc nawet nie próbuję się wbić w większośc rozmów, bo przepadłam w odmęty :stuck_out_tongue_winking_eye::rofl: w którymś wątku miałam blisko 300 nie odczytanych komentarzy…:face_with_peeking_eye::sweat_smile: Także wyjechałam naturalnie z bycia na bieżąco…:stuck_out_tongue_winking_eye::rofl::face_with_peeking_eye:

@LawiBlue piękny gest, że przygotowałas taką pakę dla potrzebujących mam :smiling_face_with_three_hearts:

2 polubienia

W tym roku mam zamiar zrobić to samo bo wiem że im się każda rzecz przyda i tą rzecz wykorzystają. Robię coś dobrego małym kosztem :grin:

1 polubienie

Tu są zaległości po całej dobie, więc nawet sobie nie chce wyobrażać jak jest po całym tygodniu :joy:

@MamaMalychStopek oo tak zgodzę się z tobą :rofl: ciężko nadrobic nawet po kilku godzinach a co dopiero po tygodniu . Tyle pisze się na tych grupach że nie idzie ogarnać wszystkiego . A pisze gdzieś ile jest osób na tej grupie ??? Tak zastanawiałam się ostatnio . Ale napewno bardzo dużo :laughing:

Oczywiście, że tak, w takich miejscach na pewno każda rzecz na wagę złota :heart_eyes:

Ja nie byłam 3 dni to już nie ogarniam o co chodzi :see_no_evil::see_no_evil:

@Magdallenka0897 o kurde :open_mouth: ciężko tak nadrobić . Jeszcze gdyby była jednak grupa a tu jest ich sporo i trzeba sprawdzać . Z jednej strony fajnie jak ktoś ma czas to sobie na spokojnie ogrania ale tak po kilku dniach to ciężko . Ja mam dość na bieżąco ale po urodzeniu będzie gorzej z wolnym czasem :laughing::face_with_open_eyes_and_hand_over_mouth:

1 polubienie

Ja mam czas teraz bo moje dwie damy lulają :star_struck::star_struck:
Więc patrzę kto co i gdzie :sweat_smile:

2 polubienia

Wiesz co z jednej strony po urodzeniu niby jest trudniej a z drugiej strony jak masz takiego ssaka uwiązanego do pierwszej nie możesz się ruszyć to wtedy najłatwiej nadrabiać :wink:

1 polubienie

Czytam to karmiąc syna :smiling_face:

Ja mam wszędzie po 80 wiadomości , więc nie mam nawet na to czasu

Lepiej wtedy złapać ostatni wątek :joy::sweat_smile: bo faktycznie rozmowy tu się zmieniają non stop

3 polubienia

@AnetteSo w sumie tak . Jeszcze tego nie przerabiam ale domyślam się , że wtedy jest chwila na nadrobienie bo nic innego nie da się zrobić ,:slightly_smiling_face:

@Magdallenka0897 rozumiem Cię bardzo dobrze . :slightly_smiling_face:

1 polubienie

@paola.4 Dokładnie, jak urodzisz i już się ogarniesz to będziesz miała czas jak będziesz karmić :rofl: i to i w dzień i w nocy :rofl:

@MamaMalychStopek te noce trochę mnie przerażają ale jakoś przyzwyczaję się :face_with_open_eyes_and_hand_over_mouth::slightly_smiling_face:

Też się ich obawiam , ale damy radę :face_holding_back_tears:
Mąż zjedzie Ci z zagranicy jak się bobas urodzi ?