TerazMama dlaczego niebezpieczne?
TerazMamma zależy gdzie orzypniesz ja na nic przypinam z reguły do koca np żeby potem nie szukać jak się przebudzi nie przypinam jej do ubranka
słyszałam kiedyś że trzeba uważać na te zawieszki z koralików bo może dziecko połknąć jakby się zepsuła
My mieliśmy zawieszkę na łańcuszku z. Canpol babies osobiście polecam
Paula bardzo fajne są tasiemki własnie z LOVI czy Canpol Babies.
Takie zawieszki koralikowe to sa fajne ale do dekoracji widzialam ich pelno na olx ale mnie nie przekonuja ;( wlasnie w obawie o zerwanie sznurka czy zylki nie wiem na czym one sa, przyznam ze nie widzialam zadnych firm aby mialy z koralikami raczej tasmowe sa solidne jak dla mnie lovi i canpol maja bardzo podobne do siebie obie firmy maja piekna grafike i jest w czym wybierac co wyboru do koloru ;)
Łańcuszkowe tez mialam ale przy starszej corce jak byla mala ale przy zapince mi pekł i potem juz nie kupowalam .
My używamy na zmianę i tasiemki i koralików :) u nas sprawdzają się super mam jeden zaufany sklep w którym wykonanie zawieszki z koralików jest super więc nie mam wątpliwości że wytrzyma
moj tasiemki wkłada do buzi, więc dla mnie koraliki odpadają bo by rozerwał i zjadł
mi się tez wydaje ze tasiemki lepsze bo po pierwsze lżejsze a po drugie nic sie nie zerwie i dziecko nie połknie ;)
Mazia u mnie też ostatnio ciagle ten plastik w buziaku a najgorsze ze nauczyła sie je otwierać;( wiec zabieram jak widze żeby jezyka nie zacisneła;(
jak dla mnie super opcja łatwe w utrzymaniu czystości solidne i wytrzymałe
mój właśnie ostatnio zaraz zrywa tasiemki, więc już nie używamy bo i tak nie wytrzymują na nim chwili .
ja kupiłam raz tylko z canpol i w sumie nie bardzo się przydała, mała bardziej się nią bawi, niż byłaby przydatna do smoczka
Ja uzywam u mnie sie akurat przydaja mam kilka kolorow i co ubior to inna smyczka ;) jak mala wyrywa to zaczepiam z drugiej strony maskotke ;) i jakos w wózku sie trzyma ;)
Ale jakis czas temu zauwazylam ze z ktorejś zapinki mi dziurki w sukience corki zrobily;/ tylko nie wiem ktora ;/ bo co chwila inna bierzemy ;)
nas też używaliśmy tych smyczków przy córce bo nie trzeba było szukać smoka i nie trzeba było go myć bo nie spadał
My też używamy, bo mała ma fazę na wyrzucanie smoczka, więc jak jest przypięty to przynajmniej nie ląduje na podłodze;p
w domu to pal sześć najgorzej na dworze ;)
No te zawieszki są super, dla maluszków jednak lepsze takie leciutkie a dla starszaka taki z koralikami imienny też mega wygląda ;)
ja to zawsze musiałam go mieć w ośrodku zdrowia bo miałam wrażenie ze jak spadnie to tam kupa zarazków
Miska pyska u nas było to samo. Teraz mając porownanie myślę że bezsmoczkowe dziecko super sprawa
Myślac o drugim dziecku też mam w głowie żeby może spróbować bez. Może się uda