Zmiany na forum - Wasze przemyślenia

Ja mam lezaczek ale poki co lezy max 15 min dziennie, fizjo powiedział że jeszcze za mała zeby dlugo leżeć. Zreszta widzę że jets bardzo zapadnieta w nim, hak podrośnie to bedzie fajny

My nie korzystamy, jedynie na chwilę z leżaczka bez bujania jak na szybko muszę coś zrobić

My też korzystaliśmy z bułeczka ale dopiero po 3 miesiącu i mocno pilnowaliśmy czasu jaki młody tak spędzał. Nie przekraczaliśmy godziny. Bo jednak bujaczki też nie są polecane dla kręgosłupa malucha …. No ale czasem był dla nas zbawienny

Korzystaliśmy przy młodszej, pierwszy raz jak miała około 2 miesięcy do około 9 miesiąca.

Bujaczek jak dla mnie był o tyle super, że mogłam coś zjeść, a ona była blisko i nie kwękała

1 polubienie

Tak, ale krótko. Tak jednorazowo max 20 min. Jak robiłam obiad. Jak jadłam obiad to odkładałam synka do łóżeczka (mamy takie przenośne turystycznie na parterze).
Korzystaliśmy jak synek skończył 2 miesiące i przestaliśmy używać jak synek przekroczył wagę dopuszczalna. Jakiś koło 8-9 miesiąca. Korzystał z niego jak już sam siadał ale tylko dlatego że w takim leżaczku bujaczku lezal i nie próbował wstawać. Taki leżaczek bujaczek powinien być dobrze dobrany bo jest to duże ułatwienie ale może też powodować skrzywienia kręgosłupa itp lub pogłębiać asymetrię

1 polubienie

Właśnie syn ma teraz 2 miesiące i 2 tygodnie i dziś pierwszy raz w baby bjorna go wrzuciliśmy i wyrzynał 5 minut

Mi sie bardzowj farma podoba :slight_smile:
Synek tez czesciej farma sie bawił niż arką :slight_smile:

1 polubienie

To ta taka z traktorem ?

Moja córeczka ma 3 miesiące i fizjo nam jeszcze nie pozwoliła wsadzić do baby bjorna . A jestem ciekawa czy się jej spodoba w ogóle :woman_shrugging:

1 polubienie

Nooo to ja też słyszałam że po 3 albo 4 miesiącu dopiero. Dlatego na początku nie wkładaliśmy

Dlatego ja naprawdę jestem rozdarta co kupić na ten roczek

O widzisz no nasz posiedział 5 minut więc myślę
Że to też nie dużo

A ja na imieniny zdecydowałam się na tego pluszaka interaktywnego. Ma dobre opinie na allegro

1 polubienie

Znaczy szczeniaczka uczniaczka z przedszkola starszej i wiem, że ona by zajechała tego pluszaka

Ooo a wiesz czy jest fajny? Opinie miał dobre a zależało mi na pluszaku bo moja okres że lubi pluszaki

A kiedy jeden roczek ? Ile masz jeszcze czasu ?
Ten szczeniaczek to super, fajne ma piosenki

On chyba dosyć popularny jest

@Paulina.K Tak? Nawet nie wiedziałam :smiling_face_with_three_hearts: Oby był taki fajny jak piszą ludzie opinie

Tak słyszałam o nim jak jeszcze nie myślałam nawet że będę mama :smiley:

Jakbym kupowała mojemu to też bym to wybrała !

1 polubienie