Jutro równo 11 miesięcy będzie mieć ![]()
Ja go też miałam bardzo fajny ![]()
Taka:
@AnetteSo fajne ma dumel.te zabawki.
Ja to nie wiem czy dla Córeczki na roczek.jeszxze domku nie kupimy ![]()
Farma przetrwala Synka i nawet nic jek nie jest takze porządna ![]()
O kurczę, ależ ten czas leci … pamiętam jak pisałaś o RD gdy miała 6 miesięcy
O to już teraz zleci raz dwa, faktycznie mało czasu zostało
Aaa oki to trochę inna, zerknę sobie a na jaki wiek ?
Mój syn miał , a teraz córka różowego syn był zainteresowany bardzo córka jeszcze nie zainteresowała się może trzeba dać mu czas ![]()
![]()
Znajomi mają dla synka to uważam że jest super! I też będę chciała go dla córki ale jeszcze nie teraz ![]()
My go mamy!
mały ma 6 msc i sam w niego sobie klika
na zdjęciu wydaje się być takim grubszym pluszakiem a w rzeczywistości jest chudziutki
do spania jedna jest trochę za twardy przez te panele na środku, ale do zabawy super!
Ja bardzo lubię zabawki od fisher price dlatego że często mają regulacje głośności czego w dumel mi brakuje ![]()
![]()
Kiedyś ona trochę inaczej wyglądały , miały jeszcze przyciski na rączce i nóżce
Pooo super. Ja stwierdziłam z mężem że już nie zależy nam na spaniu tylko bardziej na takiej edukacji ….bo z tego co czytałam to liczy, mówi pierwsze słowa, uczy kolorów i kształtów
@BeataSt no to wygląda że chyba dobrze wybrałam
O tak to te kojarzę myślał że to ten sam
Teraz wszystko klika się na brzuszku . Mi się tamta wersja bardziej podoba ![]()
Tak, będzie super! Ja się nie mogę doczekać! O, może na święta dostanie ![]()
Synek ma jeszcze linkimalsy:) maja dwustopniowa glosnosnosc. Jednym czasem sprawialo mu radosc jak sie laczyly ze sobą i razem śpiewały.
Tez edukacyjne bo i liczenie i algabet i wielr innych
Ooo też myślałam o tych linkimalsach bo z tego co wiem to one się ze sobą komunikują
jak są w grupie
Lubiłam bardzo , mam wrażenie że w pewnym momencie kupowałam je dla siebie ahah
Ja domek sprzedałam w idealnym wręcz w stanie
@Mamilove dlatego coś szukam i nie jestem wcale takie łatwe
@MamaMalychStopek niestety czas jest nieubłagalny Ja się śmieję że zaraz mrugnę dwa razy będzie roczek kolejne dwa razy i będę wracała do pracy
Tak komunikują się ![]()
Ogolnie swiecą i gadają/spiewają. Pingwin sie caly rusza a leniwiec macha łapkami
synek ma tego sporo.
Fajny ten misiek, ja pomalu się rozgladam co mozna kupic dla polroczniaka żeby zainteresowac. Poki co wszystkie zabawki i miaki są slinione😅