Zmiany na forum - Wasze przemyślenia

Jutro równo 11 miesięcy będzie mieć :laughing:

1 polubienie

Ja go też miałam bardzo fajny :slight_smile:

Taka:

@AnetteSo fajne ma dumel.te zabawki.
Ja to nie wiem czy dla Córeczki na roczek.jeszxze domku nie kupimy :sweat_smile:
Farma przetrwala Synka i nawet nic jek nie jest takze porządna :stuck_out_tongue:

2 polubienia

O kurczę, ależ ten czas leci … pamiętam jak pisałaś o RD gdy miała 6 miesięcy

1 polubienie

O to już teraz zleci raz dwa, faktycznie mało czasu zostało

Aaa oki to trochę inna, zerknę sobie a na jaki wiek ?

Mój syn miał , a teraz córka różowego syn był zainteresowany bardzo córka jeszcze nie zainteresowała się może trzeba dać mu czas :rofl::face_with_open_eyes_and_hand_over_mouth:

1 polubienie

Znajomi mają dla synka to uważam że jest super! I też będę chciała go dla córki ale jeszcze nie teraz :slight_smile:

My go mamy! :wink: mały ma 6 msc i sam w niego sobie klika :grinning: na zdjęciu wydaje się być takim grubszym pluszakiem a w rzeczywistości jest chudziutki :sweat_smile: do spania jedna jest trochę za twardy przez te panele na środku, ale do zabawy super!

Ja bardzo lubię zabawki od fisher price dlatego że często mają regulacje głośności czego w dumel mi brakuje :face_with_peeking_eye::grinning:

2 polubienia

Kiedyś ona trochę inaczej wyglądały , miały jeszcze przyciski na rączce i nóżce

1 polubienie

Pooo super. Ja stwierdziłam z mężem że już nie zależy nam na spaniu tylko bardziej na takiej edukacji ….bo z tego co czytałam to liczy, mówi pierwsze słowa, uczy kolorów i kształtów

@BeataSt no to wygląda że chyba dobrze wybrałam

1 polubienie

O tak to te kojarzę myślał że to ten sam

Teraz wszystko klika się na brzuszku . Mi się tamta wersja bardziej podoba :face_with_peeking_eye:

Tak, będzie super! Ja się nie mogę doczekać! O, może na święta dostanie :face_with_hand_over_mouth:

1 polubienie

Synek ma jeszcze linkimalsy:) maja dwustopniowa glosnosnosc. Jednym czasem sprawialo mu radosc jak sie laczyly ze sobą i razem śpiewały.
Tez edukacyjne bo i liczenie i algabet i wielr innych

Ooo też myślałam o tych linkimalsach bo z tego co wiem to one się ze sobą komunikują :grin: jak są w grupie

Lubiłam bardzo , mam wrażenie że w pewnym momencie kupowałam je dla siebie ahah

Ja domek sprzedałam w idealnym wręcz w stanie

@Mamilove dlatego coś szukam i nie jestem wcale takie łatwe

@MamaMalychStopek niestety czas jest nieubłagalny Ja się śmieję że zaraz mrugnę dwa razy będzie roczek kolejne dwa razy i będę wracała do pracy

Tak komunikują się :slight_smile:
Ogolnie swiecą i gadają/spiewają. Pingwin sie caly rusza a leniwiec macha łapkami :slight_smile: synek ma tego sporo.

Fajny ten misiek, ja pomalu się rozgladam co mozna kupic dla polroczniaka żeby zainteresowac. Poki co wszystkie zabawki i miaki są slinione😅