Radość z codzienności 💕

Hej dziewczyny :smiling_face: Witam na forum :smiling_face:
I pytanie do was Co dziś Was najbardziej ucieszyło?
Co sprawia Wam radość na codzień ? Jak dbacie o zdrowie :smiling_face:

3 polubienia

Hej witamy! :heart:

Miesiąc temu jedna z nas stworzyła taki bardzo podobny wątek - staramy się nie powielać wątków bo później strasznie ciężko to wszystko nadgonić :face_with_peeking_eye: jak zapytasz o coś albo napiszesz w starym wątku to on nam wskakuje na samą górę więc nie ma opcji, że coś umknie :wink:

6 polubień

Radość największa to , że mam zdrowe dzieci :smiling_face: lubię chodzić na spacery z nimi :smiling_face: a od jakiegoś czasu lubię pić zdrowe soki i częściej sięgam po warzywa :grinning:

1 polubienie

Witamy nową mamusie :smiley: my dzisiaj odśnieżaliśmy podwórko więc to można też zaliczyć jakoś do dbania o zdrowie ? Trochę sportu i spędzanie czasu na świeżym powietrzu :smiley:

1 polubienie

Dzisiaj mam jakis spadek energii i niemoc totalna :frowning: odrana chodze jakas wkurzona :frowning:

2 polubienia

Mam to samo , dodatkowo jeszcze jestem mocno rozdrażniona. Na wieczór chyba muszę sobie melisę sparzyć :confused:

2 polubienia

Przyłączam sie do postu @Wesola95 :slight_smile: Warto przed utworzeniem watku zajrzeć w lupkę :slight_smile:

Również się przyłączam do postu @Wesola95 i przypominam też dziewczyny żeby te wątki flagowac wtedy redakcja je usuwa i jest mniej bałaganu.
Witamy @MamaMalinka i zapraszamy do dyskusji w wątku,jak wasze samopoczucie, :grin:

2 polubienia

@MamaMalinka witamy serdecznie :smiling_face_with_three_hearts: i tak jak już tu Dziewczyny super podpowiedziały zapraszamy do uczestnictwa w już prowadzonym wątku, który pięknie Ci udostępniła @Wesola95 :blush: :heart_eyes:

2 polubienia

Witamy @MamaMalinka @ewelka8990 haha dobre :speak_no_evil: pamiętam wszystko ale jeszcze trochę u mnie :speak_no_evil::see_no_evil: wgl tak mnie dzisiaj głowa boli po wstaniu to chyba na ten śnieg co idzie , ostrzegają u nas przed śnieżycami

1 polubienie

Ok spokojnie mogłaś napisać abym usunęła jestem nowa i jest mi ciężko wbić się w wasze towarzystwo a też bym chciała dostać się do testów, każdy był nowy kiedyś i każdy się uczy widzę że też masz wątek o odparzeniach a widzę też że wątki o odparzeniach są dostępne , widzę wątek o sprzątaniu zabawek a o sprzątaniu zabawek już wcześniej też jakieś były . Chciałam spróbować o zdrowiu nie szukałam w temacie samopoczucia i go nie znalazłam . Nie chce się na wstępie jakoś z wami nie dogadać , bo potem ciężko mi by było . pewnie byłaś kiedyś nowa i też nie wiedziałaś o co chodzi ale żeby zaraz flagowac to rączej mi jako nowej użytkownik nic nie pomoże a mocno zaszkodzi bo zostanę zle odebrana , a widzę że osoby które już są mogą powielać nikt nie odważy się oznaczyć powielić wątku a mi zaraz flagowac przecież mogłam to sama zrobić jeśli powiedziała byś mi jak

3 polubienia

Na spokojnie, chyba trochę aż nadto zrozumiałaś tą wiadomość od @Karcia :grinning:

my się bardzo cieszymy jak pojawią się ktoś nowy ze świeżym spojrzeniem i nowym doświadczeniem - większość z nas jest tu od niedawna 2/3 miesiące, jest spora rotacja i jedne odchodzą a drugie przychodzą :wink:

Niestety my jako użytkowniczki nie jesteśmy w stanie usuwać wątków, to tylko administracja potrafi :wink: Ale jako, że mamy już jakieś “doświadczenie” i pojawia się podobny wątek to zawsze to możemy napisac (tak jak ja to zrobiłam) i oflagujemy - ale to nic złego, jesteś nowa, nie musisz na dzień dobry znać każdych zasad, a oflagowanie że wątek jest powielony pomaga tylko w tym, żeby po prostu zaraz nie zrobił się bałagan i to co było pisane w innym wątku było pisane w trzech różnych :wink:

Nowi użytkownicy również z tego co pamiętam nie są w stanie flagowac wątków - dopiero po jakimś czasie dostaje się taką moc :grinning:

Także luz! :sunglasses:

2 polubienia

@MamaMalinka jestem tutaj dłużej i przez swoje niedopatrzenie tez zdarzalo mi sie stworzyc wątek powielony. I zostal oflagowany- ale to nie ma nikomu szkodzić. Chodzi tylko o to, żeby powielone watki zostały usunięte. Żeby forum bylo bardziej przejrzyste.

Takze @Karcia nic zlego nie napisala - bardziej Twoja wiadomość to takie trochę naskoczenie na Nią. A wcześniej i Ja i @Wesola95 zwróciłyśmy Ci uwage.
I zadna z Nas nie miala nic zlego na mysli.

Do testów dostac sie może każdy:) Nie liczy się tutaj ilosć wątków/postów a ich jakość :slight_smile:
Także fajnie, ze jesteś.

2 polubienia

@MamaMalinka kazda z nas była nowa i każda wie jak ciężko jest wbić się w towarzystwo które się już zna.
Latwo możesz się „wbić” w towarzystwo w watkach
Jaka u was temperatura?
Sprzątanie zabawek
Inwestowanie 800 plus

I dużo dużo więcej ale w tych akurat ostatnio najmniej zbaczamy z głównego wątku :slight_smile:
Zachęcamy do udzielania się bo sama zobaczysz jak forum jest uzależniające.
A ostatnio powstało wiele wątków co u nas, jak samopoczucie itp może inaczej nazwane dlatego w lupce ciężko znaleźć.

3 polubienia

Witam wszystkie nowe mamusie i liczę że się wam u nas spodoba :slight_smile:

1 polubienie

Chodzi o to że jak oflagujemy i napiszemy że wątek powielony to po prostu redakcja go usunie. Oni widzą co piszesz. Nie usunie go za karę czy coś w tym stylu. Można flagowac nie po to żeby blokować tylko w dobrym znaczeniu żeby nie było bałaganu. Bo ty jako tako wątku nie usuniesz. Jasne że kiedyś każdy był nowy. Wątek o odarzeniach jest jeden z 2017 a drugi z 2011 i o odarzeniach u maluszków a ja pisałam o starszym dziecku. Sprawdzam w lupce co jest przed wstawieniem nowego postu. Nie chciałam cię absolutnie obrazić bo jasne za każdy był nowy dlatego napisałam że zapraszam do dyskusji w innym już istniejącym wątku :slightly_smiling_face:
Dzięki @Wesola95 @Kalusia161 dokładnie nic złego nie miałam na myśli :blush:

4 polubienia

Faktycznie bardzo trudno się wbić :slight_smile: ja jestem tu ponad miesiąc i też miałam uwagę o wątki :slight_smile: niestety po swoim przykładzie wiem, że ani ilość wątków ani ilość wpisów nie gwarantuje tego, że zostaniesz wybrana do testów :frowning:
Liczą się najbardzej pomocne użytkowniczki, ale nie wiem jak to jest sprawdzane i oceniane, bo wątpię że pod koniec miesiąca redakcja sprawdza całe forum ;p
Radzę się nie nastawiać na wybór do testów, bo może Cię czekać wielkie rozczarowanie jak mnie ostatnio :slight_smile:

1 polubienie

Akurat Tu się mylisz bo mogę zgłosić swój post do administracji :smiling_face: obawiam się że przez zgłaszanie przez inne dziewczyny to już nie wpływa na moja korzyść . I mogłam to sama zrobić , no ale ok :smiling_face: widzę że jest pełno postów chwilę na temat a potem trzeba czytać o was nie znając jeszcze was . Nie znalazłam wątku o zdrowiu a nie powiązałam go z samopoczuciem bo też go nie widzę jako nowa i tak chciałam zarzucić temat . Potem przeanalizowałam posty i widzę że powielane są jedne są oznaczane inne nie . I tak można było mi zwrócić jakaś uwagę ale po co zaraz flagowac

@Kalusia161 w jakim momencie ja na kogoś naskoczyłam ? Zaznaczyłam dokładnie że nie chce aby na wstępie wyszło nie dogadanie się , tylko przykro mi się zrobiło że za post który nie był jakoś tak zły aby dostać flagi , jesteście tu dłużej to byście mi podpowiedziały jak go usunąć , ale już Sobie poradziłam ze zgłoszeniem go :wink:

Myślałam że flagowanie oznacza coś złego na mnie jako użytkownika . Wcale nie pomyślałam nawet że chciałaś mnie obrazić . Postaram się wbić w wasze towarzystwo, i odkopać kilka starych postów przy czasie . @ironiczniepateyczna ja jestem świadoma tego że jest już dużo aktywnych mam i trzeba się jakoś przebić :slight_smile: nie liczę na szybkie testy bo to już trochę czasu minęło w tym miesiącu ale może kiedyś się uda .