Dołącz do mam testerek! (lipiec 2026)

Wydaje mi się że mają taką samą gumkę, my uwielbiamy Prime bo się nie odciskają ale z tych dynamicznych po prawej też mieliśmy i synek też je lubił tylko odciskały się na policzkach.
Synkowi nie robiło różnicy który smoczek ma z tych dwóch (innych nie chciał), więc chyba gumka jest ta sama. Wygląda tak samo

Sprawa gumek w primę i dynamicznych wygląda tak

2 polubienia

Te dynamiczne są też nowe i mają przedział 0-6 i są takie jak te prime. :grinning:

1 polubienie

Tak, jakiś czas temu była zmiana w rozmiarach smoczków i są ujednolicone rozmiary

1 polubienie

Ja mam oba rodzaje i gumka wedlug mnie jest ta sama. Tarczami się różnią

1 polubienie

Ten z misiem takie bardziej podłużne to są dynamiczne te owalne jednolite to prime

1 polubienie

A czy jest możliwość coś wygrać w sierpniu, bo nie mogę znaleźć :disappointed:

@Monika991 Tutaj

1 polubienie

@Paulina.K
Dziękuję bardzo :blush: jakoś nie mogłam znaleźć :sweat_smile:

1 polubienie

Tak jest zestaw do RD w sierpniu do testów

Cudownie… myslalam, ze kazdy ma mnis gdziss i mi nie nie odp ani nic …. Nie dostawałam powiadomien…. Teraz wchodzę i nie moge tego nadrobic :see_no_evil::see_no_evil::see_no_evil:
Mielismy tez goracy okress… miesiac córka budziła sie w nocy co 1,5h…. W dzien albo na mnie albo turbo drzemki… myslalam, że sie wykoncze. Od 3 dni przysypiamy nocki :pleading_face::pleading_face::pleading_face:

Po tym hardcore miesiacu mała raczkuje i ma 2 ząbki :face_with_hand_over_mouth:

5 polubień

o matko a ile ma?
ja sie bawie w nocy pobudki co 2-3 h ale wstawalismy 0 4 przez miesiac :face_with_peeking_eye:
my mamy 3 zęby (dwie dolne jedynki i gorna dwojka) a pozostale jedynki i dwojki sie przecierają i chyba regres bo od 16 do 18 ciężko go wyciszyć
coraz czesciej wchodzi w czworaki bo pelzanie i reszta mu sie nie chce😅

Córka ma 7,5 miesiąca :face_with_hand_over_mouth: i chyba nie pozostaje mi nic innego niż czekać na kolejny skok :see_no_evil::sweat_smile:

oo to podobnie my 8.5 i a jesteśmy wlasnie po skoku to dal czadu ale teraz beda gorsze chyba bo z starszym to 2 przed rokiem i jeden po roku to zajezdnia byla :face_with_peeking_eye: starszemu tez zeby hurt ale po kolei a ten nie, wolal 2gorne zamiast 1 :face_with_peeking_eye::sweat_smile:
a je Ci czy tez różnie?

1 polubienie

Oooo czyli miała jakiś skok rozwojowy🤩 nooo doskonale Cię rozumiem. Też miałam okresy że młody się wybudzał ileś nocy pod rząd po 1,5-2h … tyle że on miał drzemki w dzień wtedy …. A z kolei jak dobrze w nocy spał to drzemki bywały słabe

1 polubienie

U Nas też zdecydowanie gorsze nocki. Mala spala wczesniej ladnie bez pobudek. Teraz budzi się wiele razy. Musi dostac smoka. Pokreci się i spi dalej. Nawet butli nie wola.
Ale właśnie od paru dni czworaki. Ucieka mi już gdzie się da.
I też mamy 2 zabki na dole. I chyba górne dwojki zaczynają isć… albo to moje takie wrazenie.
RD dopiero zaczyna sie bardziej rozkrecac. A wystartowalismy 1 sierpnia. Dopiero od soboty w ogole zainteresowanirle zeby wziac coś do raczki.
Nawet jak cos odgryzie to pluje. Tylko papki.
Z Synkiem jakos bylo łatwiej i bidon zalapal szybko. Mala bidonem jedynie rzuca :sweat_smile:

1 polubienie

Moja nie potrafi zassać ciągle tylko gryzie :face_with_open_eyes_and_hand_over_mouth:

1 polubienie

Ahhh najgorzej , może to przejdzie

No własnie po tym czasie jej się zmieniło z jedzeniem i jak wcześniej pluła wszsytkom tak teraz studnia bez dna, jadłaby caly czas i wszsytko :see_no_evil::sweat_smile: wole pokrmy stałe niz mleko :sweat_smile::sweat_smile:

hahh to widze ze aktualizacja syatemu u jednego i drugiego podobna​:rofl::sweat_smile:
a w temacie gadania?
u nas od momentu jak wstanie byl krzyk i dopiero pozniej cos innego , teraz krzyku ciut mniej ale od początku obudzenia gęgęgę, babababa, mamamama, a w trakcie knia takiego eeeee yyyyyy ajajajajajajah krzyk i zdarza sie pisk​:rofl::sweat_smile:

1 polubienie